Alcoholtester sleutelhanger

Beschikbaar: Niet op voorraad
8,95 €
  • Koop 2 voor 8,50 € per stuk en bespaar 22%
  • Koop 5 voor 7,50 € per stuk en bespaar 31%
Snel overzicht Alcoholtester sleutelhanger

Alcoholtester aan sleutelhanger, met lampje voor indicatie van het alcoholpromillage in uitgeademde lucht.

Gegevens

Deze handige sleutelhanger alcoholtester met led-indicatie geeft duidelijkheid wanneer je alcoholische dranken gedronken hebt. Je blaast in het tuitje en vervolgens licht een groen, geel of rood lampje op. Aan de gekleurde lampjes is duidelijk en snel te zien hoeveel promillage er zich in de uitgeademde lucht bevindt. Dankzij de ring bevestig je de alcoholtester eenvoudig aan je sleutelhanger. Een ingebouwd zaklampje maakt het gebruiksgemak tenslotte compleet.

Deze alcoholtester werkt op 2 AAA batterijen (niet ingesloten) en geeft een goede indicatie van de hoeveel alcohol in het bloed d.m.v. 3 promillage-aanduidingen;

  • onder 0,02% (groen lampje)
  • van 0,02 tot 0,05% (oranje lampje)
  • en boven de 0,05% (rood lampje)

Voor serieus gebruik, maar ook voor de lol op een vrijgezellenfeest, bedrijfsparty of tijdens carnaval.

 

Hoe werkt het:

Het apparaat werkt snel en eenvoudig. Blaas enkele seconden op de tester. Daarna geeft hij direct aan door middel van gekleurde lampjes of je te veel gedronken hebt. Aan de gekleurde lampjes is duidelijk en snel te zien hoeveel promillage er zich in de uitgeademde lucht bevindt.

Let op: Deze blaastest is ter indicatie van het alcoholpromilage. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het weergegeven promilage. Deze alcoholtest is bedoeld als gadget, niet als officiële alcoholtest volgens de officiële NF-norm. Wanneer je van plan bent een alcoholtester of aparaat voor adem-analyse te kopen voor een exacte meting, dan is een persoonlijke of professionele tester waarschijnlijk een betere keuze.
Sigaretten en koffie kunnen het resultaat beïnvloeden. Gebruik op eigen risico!Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN n.v.t.