Betaalmogelijkheden online winkel


Betalen van je bestelling in de webshop kan op de onderstaande manieren. Direct nadat je betaling is ontvangen, wordt de bestelling op werkdagen verpakt en verzonden zodat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt!

Een bank-overschrijving via internetbankieren komt vaak de volgende werkdag bij ons binnen. De andere betaalmethoden worden direct uitgevoerd.

Hoe je ook betaalt: op je bank-overzicht of bank-afschrift komt nooit onze naam te staan, zodat anderen niet aan je overzicht of afschrift kunnen zien dat je bij ons hebt besteld.


Condoom-Anoniem is een PayPal Verified webwinkel en is daarmee één van de duizenden webwinkels welke haar betalingsverkeer laat afhandelen door o.a. PayPal, wereldwijd leider voor veilig online betalingsverkeer.

Condooms betalen met bank of giro

Bank/giro-overschrijving
Verwerking: direct tot 2 werkdagen

Ons rekeningnummer:
IBAN-nummer: NL59ABNA0465339344
BIC-code: ABNANL2A
Naam: Spooren
Plaats: Veldhoven, Nederland 

Vermeld alstublieft bij uw betaling uw bestelnummer dat u ontvangt na het plaatsen van uw bestelling.

Condooms betalen met MisterCashBankContact / Mister Cash, direct betalen vanuit uw bank
Verwerking: direct

Gebruikt u internetbankieren, dan kunt u met MisterCash direct, eenvoudig en veilig afrekenen in de vertrouwde Internet-betaalomgeving van uw eigen bank. 

 

Condooms betalen met creditcardCreditcards

Verwerking: direct

Creditcardbetalingen worden door MultiSafepay voor ons verwerkt. Na het plaatsen wordt u automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina van MultiSafepay.

Condooms betalen met PayPalPayPal

Verwerking: direct

Gebruik de PayPal-button aan het einde van het bestelproces of richt uw betaling via PayPal aan betalen@condoom-anoniem.nl

Meer informatie over PayPal


Betalen met een telefoon
Verwerking: direct

Na het plaatsen van je bestelling komt er een telefoonnummer in beeld. Het bellen naar dit telefoonnummer kost € 2,00 per minuut (plus de kosten voor de telefoonmaatschappij). Zodra je naar het telefoonnummer belt houdt de computer bij hoe lang de verbinding open moet blijven om je bestelling te betalen. Zodra de betaling voltooid is wordt de verbinding automatisch verbroken. Je kunt met deze betaalmethode maximaal 14 euro betalen.

Condooms contant betalenContant (vooruitbetaling)

Verwerking: bij afhalen bestelling of na ontvangst per post

Kies deze betaalmethode:

  • als u de bestelling wilt afhalen in Veldhoven (NL) en dan contant wilt betalen. Neem voor een afhaal-afspraak contact op na het plaatsen van uw bestelling.
  • als u de betaling contant in een envelop per post wilt opsturen.
    Instructies: vouw het geld in een papier waarop naam en adres en bij voorkeur het ordernummer zijn geschreven. Stuur bij voorkeur alleen biljetten. Voor het teveel betaalde bedrag wordt geen wisselgeld gestuurd, maar worden wel extra condooms bijgesloten in de bestelling. Indien toch muntgeld wordt gestuurd, plak dit met plakband vast op het papier. Stuur het geheel in een gesloten en voldoende gefrankeerde envelop naar Safe Shops BV, Dorpstraat 144, 5504HM, Veldhoven (Nederland). Let op: het per post versturen van contant geld is voor eigen risico, totdat de betaling door ons is ontvangen.