Veilig en vertrouwd winkelen bij Condoom-Anoniem.be

Niet iedere consument is vertrouwd met het winkelen op internet. Helaas bestaan er nog steeds bedrijven die het niet zo nauw nemen met wetgeving. Dat is een slechte zaak, want winkelen op internet is leuk, gemakkelijk en snel.

Het vertrouwen van onze klanten is ons bestaansrecht en daarom zorgen we dat je bij Condoom-Anoniem.be veilig en vertrouwd kunt winkelen. Dit wordt bevestigd door onafhankelijke keurmerken:

Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel Waarborg
Condoom-Anoniem.be is de enige online condoomspeciaalzaak welke het Thuiswinkel Waarborg keurmerk draagt. Dit keurmerk wordt uitgegeven door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie en staat onder andere garant voor helderheid, bereikbaarheid, duidelijke garanties en voorwaarden en een onafhankelijke geschillencommissie welke de consument kan inschakelen als klachten niet naar tevredenheid worden opgelost.
Meer informatie vind je op de website van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.
Klik op het logo om de Verklaring Lidmaatschap van Condoom-Anoniem te raadplegen. 

De Nederlandse Thuiswinkelorganisatie biedt bij klachten een geschillencomissie en zij inspecteert gecertificeerde webwinkels periodiek op:

  • privacystatement: juiste omgang met gegevens van klanten.
  • bedrijfsgegevens: duidelijke vermelding van alle gegevens en het bieden van een goede bereikbaarheid voor klanten.
  • algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie te voeren, welke in overleg met o.a de Consumentenbond zijn opgesteld.
  • retourrecht: duidelijke informatie over de rechten van de consument;
  • een vlotte afhandeling van eventuele klachten;
  • onafhankelijke geschillencommissie: de mogelijkheid voor de consument om een klacht bij de van Nederlandse Thuiswinkelorganisatie neer te leggen.

 

 Condoom-Anoniem.be condooms is een ShopWiki Gecertificeerde Shop ShopWiki
ShopWiki is een volledig geautomatiseerde zoekmachine voor webwinkels. Met geavanceerde crawl-technologieën verzamelt het productinformatie van duizenden webwinkels en is daarmee de meest uitgebreide onafhankelijke vergelijkingssite. Echter:enkel webwinkels welke voldoen aan een reeks van kwaliteits-eisen worden door ShopWiki als gecertificeerde webwinkel aangeduid.
  
Informatie opvragen in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Condoom-Anoniem.be is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel  onder nummer 59159170. Op de website www.kvk.nl kunt u onze inschrijving verifiëren door informatie op te vragen over ons KvK-inschrijvingsnummer 59159170.


Vragen over winkelen op internet, veiligheid, onze bestelprocedure, klachten en alle andere zaken beantwoorden we graag, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.