Chlamydia en Gonorroe test - professionele laboratorium test

Beschikbaar: Op voorraad
41,95 €
Snel overzicht Chlamydia en Gonorroe test - professionele laboratorium test

SOA zelftest voor chlamydia en gonorroe met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten. De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verder advies te krijgen als je dat wilt.

Gegevens

Als je zelf wilt testen of je Chlamydia of Gonorroe hebt opgelopen, dan wil je natuurlijk dat dit wel goed gebeurt om de kans op een verkeerde uitslag zo minimaal mogelijk te maken. Deze professionele SOA-test voor chlamydia én gonorroe neem je in alle rust thuis af en wordt daarna door een CCLK geaccrediteerd laboratorium verwerkt.

Deze SOA test bevat:

  • Duidelijke gebruiksaanwijzing over het afnemen van de test
  • Een speciaal wattenstaafje met opbergbuisje indien je de test wil nemen van de vagina, anus of keel.
  • Een urinebuisje om een kleine hoeveelheid urine te verpakken (indien je als man de test van de penis wilt afnemen)
  • Een eenvoudig Lab-formulier
  • Speciale medische envelop voor verzending van de test rechtstreeks naar het laboratorium (gratis). 

Vervolgens activeer je je test met een unieke code. Stel dat je een SOA hebt, dan begeleid Soapoli-online je m.b.t. behandeling. Deskundige medewerkers met jarenlange ervaring geven de uitslag aan je door per e-mail, sms of telefoon, precies zoals je dat zelf wilt, doorgaans binnen 3 werkdagen nadat je de test ingezonden hebt. Bijkomend voordeel is dat je, indien gewenst, direct verdere informatie en begeleiding krijgt, zodat je niet met vragen blijft zitten.   

Het wattenstaafje of urinemonster stuur je in de speciale bijgesloten envelop gratis en rechtstreeks naar een gecertificeerd medisch diagnostisch laboratorium. Let op: Retourzendingen via de Belgische post zijn helaas niet mogelijk. Het laboratorium bepaalt vervolgens de uitslag. 

Betrouwbaar testen is mogelijk vanaf 10 dagen na het laatste sekscontact.

Je kunt in de SOA testwijzer zien of je risico hebt gelopen op een mogelijke gonorroe en/of chlamydia besmetting. Je kunt ook altijd mailen naar info@soapoli-online.nl als je vragen hebt over de test of wat je het beste kunt testen.

Verzending: de test wordt in een wit doosje zonder bedrukking bezorgd per post. Het past door de brievenbus. Wil je het niet thuis ontvangen, dan kun je kiezen voor de verzendmethode PakjeGemak waarbij je de zending kunt halen bij een PostNL-punt naar keuze. Tevens is het mogelijk de test direct af te halen in onze winkel in Veldhoven.

Let op: op internet zijn ook goedkopere SOA-testen te koop. Condoom-Anoniem.nl verkoopt deze goedkopere testen niet omdat deze volgens onderzoek van SOA Aids Nederland niet voldoende betrouwbaar zijn

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN Nee