Clitoris Stimulation Gel (what makes Mona Lisa smile?)

Beschikbaar: Op voorraad
16,95 €
  • Koop 2 voor 14,95 € per stuk en bespaar 28%
Snel overzicht Clitoris Stimulation Gel (what makes Mona Lisa smile?)

"What makes Mona Lisa Smile? Oooh!": Erotische tintelende gel voor vrouwen die het liefdesleven een extraatje biedt, het zorgt voor een intiem, tintelend gevoel!

Gegevens

Uit onderzoek is gebleken dat het merendeel van de vrouwelijke orgasmen clitoraal zijn. Deze gel zorgt ervoor dat de bloedvaten van de clitoris uitzetten, waardoor een betere doorbloeding plaatsvindt en dus een grotere gevoeligheid. Deze opwinding kan een intensere activiteit van de vaginale klieren met zich meebrengen en zo ook voor een betere vaginale stimulatie zorgen, wat de geslachtsgemeenschap verbetert.

De gel met Ginseng brengt warme en koude sensaties in de momenten na aanbrenging en een intiem prikkelend gevoel. De toegenomen gevoeligheid van de clitoris kan voor een sterker verlangen zorgen. De gel is verpakt in een flacon van 30ml waarvan per keer slechts een kleine hoeveelheid nodig is. Na licht inmasseren werkt de gel na enkele minuten. Het effect kan tot 45 minuten duren.

De gel is veilig en op basis van natuurlijke grondstoffen. Het is veilig met condooms te gebruiken, is afwasbaar met water, getest op effectiviteit, PH-gebalanceerd en hormoon-vrij.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 722934004601
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk My Joy
Verpakking Flacon/Fles
Inhoud 30ml
Extra stimulatie Stimulatie vrouw
Glijmiddelbasis Waterbasis
Smaak / Aroma Geen / Neutraal