Durex aanbieding: Extra Safe 12 condooms en Lovers Connect Pleasure Gels

Beschikbaar: Op voorraad
Normale prijs 27,90 € Speciale prijs 19,95 €
Snel overzicht Durex aanbieding: Extra Safe 12 condooms en Lovers Connect Pleasure Gels

12 Durex Extra Safe condooms die iets dikker zijn dan andere Durex condooms met extra glijmiddel in combinatie met twee flacons van Durex Lovers Connect Pleasure Gels van Durex voor een speciale aanbiedingsprijs!

Gegevens

*Speciale combinatie-aanbieding* Durex Extra Safe condooms en Durex Lover's Connect Pleasure Gels tijdelijk voor een zeer scherpe prijs!

Durex Extra Safe condooms zijn iets dikkere condooms en hebben extra veel glijmiddel. Met de Easy On shape zijn deze condooms speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven een beter gevoel tijdens het vrijen. Durex Extra Safe is de vervanger van Durex Topsafe. In andere landen waren deze condooms al langer te koop onder de naam Durex Extra Safe, sinds 2013 biedt Durex deze condooms ook onder de nieuwe naam in Nederland aan. 12 condooms in een doosje.

Durex Lovers Connect is wereldwijd geïntroduceerd na de zomer van 2013, en heeft in andere landen ook de naam Durex Embrace. De bijzondere flesjes werden ontworpen door het Eindhovense Designbureau Van Berlo, dat er zelfs designawards mee won. Een soort "in elkaar gesmolten Yin en Yang die uitgeput in elkaar verstrengeld zijn" schreef de pers. De dieproze flacon voor haar en de KamaSutra-paarse flacon voor hem spreken in elk geval tot de verbeelding!De stijlvolle verpakking (al een cadeautje op zich!) bevat twee sensuele pleasure gels die ontwikkeld zijn voor het samenbrengen van twee partners. Voor haar een zijdezachte gel voor een verwarmende sensatie, en voor hem een spannende gel voor een tintelend gevoel. Verwen elkaar met de Pleasure Gels tijdens een sensueel voorspel en ontdek het verrassende effect als de twee gels samen komen! 2 flacons à 60ml.

Meer informatie

Meer informatie
EAN n.v.t.
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Brand Durex
Houdbaarheidsdatum 2018-10
Materiaal Latex
Glijmiddel Extra glijmiddel
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Geen
Vorm condoom Anatomisch gevormd
Nominale breedte 56
Dikte condoom Normaal
Reservoir Met reservoir