Durex Play Delight mini vibrator

Beschikbaar: Niet op voorraad
12,95 €
Snel overzicht Durex Play Delight mini vibrator

Kleine discrete Durex Vibrator met krachtige vibraties voor trillend genot, brengt je in de stemming met een avontuurlijk voorspel.

Gegevens

De Durex Play Delight is een kleine unieke vibrator van Durex. Compact en waterdicht, dus je kunt 'm overal gebruiken.
De vibrator werkt op één batterij (AAA) die gratis wordt meegeleverd en makkelijk te vervangen is.

De Durex Play Delight is een sensueel erotisch speeltje met een zacht sierlijk gebogen vorm. De vibrator is zeer gebruiksvriendelijk zoals je mag varwachten van Durex-producten.
Gebruik dit opwindende extraatje in je erotische avonturen en het voorspel. Speel er in je eentje mee, of samen met je partner. Experimenteer... en ontdek nieuwe manieren om opgewonden te raken.

De vibrator is 9cm lang en iets dikker dan 2cm. Je reinigt de Durex Play Delight eenvoudig met warm water en wat zachte zeep.

Belangrijke informatie over de verpakking & verzending:
Kies je voor gratis verzending dan wordt de verpakking voorzichtig geopend en platgevouwen en in een stevige luchtkussenenvelop verzonden. 
Kies je als verzendwijze voor pakketpost (of bestel je andere producten die standaard met pakketpost gaan) dan ontvang je de Durex Play Delight in gesloten verpakking.

Sinds augustus 2016 is de Durex Play Delight bij Durex uit het assortiment. Als alternatief verwijzen wij naar de Adore Vibrating Bullet van Pasante.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN 5038483994788
Werkt op Batterijen (inclusief)
Batterij(en) 1 x AAA batterij (gratis meegeleverd)