Durex Pleasure ring

Beschikbaar: Op voorraad
7,99 €
Snel overzicht Durex Pleasure ring

De Durex Pleasure Ring zorgt voor een langere stevige erectie voor intenser genot. Met of zonder condoom te gebruiken. Wees de helden van de nacht! 

Gegevens

NIEUW! De Durex Pleasure Ring is een zeer rekbare ring voor om de penis die helpt om een langere en stevige erectie te houden. Zo kan het plezier en het genot voor beiden vergroot worden. De Durex Pleasure ring is super rekbaar en kan met of zonder condoom gebruikt worden. Plaats de ring om de basis van de stijve penis voor een optimaal comfort. Gebruik dit product samen met een Durex glijmiddel voor een nog intensere ervaring. De ring kan meerdere malen gebruikt worden!

Gebruik de Durex Pleasure ring niet langer dan 30 minuten per keer. Wacht minstens 60 minuten voor een volgend gebruik en ga niet slapen met de ring om.

Belangrijke informatie over de verpakking & verzending:
Kies je voor gratis verzending dan wordt de verpakking voorzichtig geopend en platgevouwen en in een stevige luchtkussenenvelop verzonden.
Kies je als verzendwijze voor pakketpost (of bestel je andere producten die standaard met pakketpost gaan) dan ontvang je de Durex Pleasure Ring in gesloten verpakking.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN 3059948001157
Werkt op werkt zonder batterijen
Batterij(en) Nee