Durex Real Feeling 10 condooms

Beschikbaar: Op voorraad
12,95 €
  • Koop 6 voor 11,95 € per stuk en bespaar 13%
Snel overzicht Durex Real Feeling 10 condooms

Durex Real Feeling condooms zijn latex-vrije condooms, ultradun voor een speciaal huid-op-huid gevoel. Omdat deze condooms niet van latex zijn gemaakt zijn ze ook geschikt voor mensen met latex-allergie.

Gegevens

Durex Real Feeling condooms zijn de langverwachte opvolgers van de Durex Avanti Ultima condooms. Het zijn latex vrije condooms, vervaardigd uit ultradun en beter warmtegeleidend materiaal. Daarmee zorgen deze condooms voor een nóg natuurlijker gevoel.
De Durex Real Feeling condooms zijn transparant, glad en voorzien van reservoir en een mild niet-zaaddodend glijmiddel. Omdat ze de Durex Easy-On pasvorm hebben, rollen ze makkelijker af en hebben ze een betere pasvorm.

Enkele voordelen van de Durex Real Feeling condooms:

  • Condooms zonder rubber latex, vervaardigd uit polyisopreen, die gebruikt kunnen worden wanneer er sprake is van een latex-allergie.  
  • De condooms zijn dunner en zorgen daarmee voor een nóg natuurlijker gevoel. 
  • Geurloos. 
  • De condooms kunnen gebruikt worden met glijmiddel op waterbasis en siliconenbasis. 

De verpakking bevat 10 Durex Real Feeling condooms. Dit artikel wordt discreet verzonden en er gelden geen verzendkosten!

Extra info:
Durex Real Feeling Condooms zijn getest en geven een minimale kans is op het veroorzaken van vertraagde hypersensitiviteit (overgevoeligheid), ofwel "type 4 allergie" of "allergische contact dematitis". Allergie is nooit geheel uit te sluiten. Als na gebruik van Durex Real Feeling condooms toch overgevoeligheid optreedt, neem dan contact op met de huisarts.

Uit de bijsluiter van Durex Real Feeling condooms

Sommige mensen zijn overgevoelig voor latex. Als je denkt dat je overgevoelig (allergisch) bent voor latex, vraag dan je arts om advies voordat je een condoom gaat gebruiken. Durex Polyisopreen (Real Feeling) condooms zijn gemaakt van technisch hoogwaardige latex van niet-natuurlijke rubber, voor een nog natuurlijker huid-op-huid gevoel. Ze zijn geschikt voor mensen die een latex-allergie hebben of vermoeden dat ze allergisch zijn voor latexeiwitten van natuurlijke rubber. Uit onderzoek blijkt dat Durex Polyisopreen (Real Feeling) condooms de kans op vertraagd-type-overgevoeligheid (ook wel 'type IV-allergie'en 'allergische contactdermatitis' genoemd) voor latex minimaliseren. Sommige mensen met overgevoeligheid voor latex kunnen ook overgevoelig zijn voor deze condooms. Als je last hebt van huidirritatie of een allergische reactie krijgt, stop dan met het gebruik van deze condooms en neem contact op met je arts. 

Meer informatie

Meer informatie
EAN 5052197023848
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
Brand Durex
Houdbaarheidsdatum 2019-03
Materiaal Polyisopreen
Glijmiddel Normaal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Latexvrij
Vorm condoom Anatomisch gevormd
Nominale breedte 56
Dikte condoom Ultra dun
Reservoir Met reservoir