• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Durex Real Feel latexvrije condooms

€12,95

Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen:

  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis achteraf betalen (bij besteding vanaf 5,-)
Productbeschrijving

Durex Real Feeling condooms zijn door Durex vervangen door Durex Natural Feeling condooms, tevens de opvolgers van de Durex Avanti Ultima condooms. Het zijn latex vrije condooms, vervaardigd uit ultradun en beter warmtegeleidend materiaal. Daarmee zorgen deze condooms voor een nóg natuurlijker gevoel.
De Durex Real Feeling condooms zijn transparant, glad en voorzien van reservoir en een mild niet-zaaddodend glijmiddel. Omdat ze de Durex Easy-On pasvorm hebben, rollen ze makkelijker af en hebben ze een betere pasvorm.

Enkele voordelen van de Durex Real Feeling condooms:

  • Condooms zonder rubber latex, vervaardigd uit polyisopreen, die gebruikt kunnen worden wanneer er sprake is van een latex-allergie.  
  • De condooms zijn dunner en zorgen daarmee voor een nóg natuurlijker gevoel. 
  • Geurloos. 
  • De condooms kunnen gebruikt worden met glijmiddel op waterbasis en siliconenbasis. 

Dit artikel wordt discreet verzonden en er gelden geen verzendkosten!

Extra info:
Durex Real Feeling Condooms zijn getest en geven een minimale kans is op het veroorzaken van vertraagde hypersensitiviteit (overgevoeligheid), ofwel "type 4 allergie" of "allergische contact dematitis". Allergie is nooit geheel uit te sluiten. Als na gebruik van Durex Real Feeling condooms toch overgevoeligheid optreedt, neem dan contact op met de huisarts.

Uit de bijsluiter van Durex Real Feeling condooms

Sommige mensen zijn overgevoelig voor latex. Als je denkt dat je overgevoelig (allergisch) bent voor latex, vraag dan je arts om advies voordat je een condoom gaat gebruiken. Durex Polyisopreen (Real Feeling) condooms zijn gemaakt van technisch hoogwaardige latex van niet-natuurlijke rubber, voor een nog natuurlijker huid-op-huid gevoel. Ze zijn geschikt voor mensen die een latex-allergie hebben of vermoeden dat ze allergisch zijn voor latexeiwitten van natuurlijke rubber. Uit onderzoek blijkt dat Durex Polyisopreen (Real Feeling) condooms de kans op vertraagd-type-overgevoeligheid (ook wel 'type IV-allergie'en 'allergische contactdermatitis' genoemd) voor latex minimaliseren. Sommige mensen met overgevoeligheid voor latex kunnen ook overgevoelig zijn voor deze condooms. Als je last hebt van huidirritatie of een allergische reactie krijgt, stop dan met het gebruik van deze condooms en neem contact op met je arts.