• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Durex Real Feeling latexvrij condoom

1 / 2
€1,35
Deze verpakking past door de brievenbus
Productbeschrijving

De Durex Real Feeling condooms kun je bij ons ook per stuk kopen, zodat je deze revolutionaire condooms kunt uitproberen. Er is ook een verpakking Durex Real Feeling met 10 condooms.

Dit condoom is de opvolger van het Durex Avanti Ultima condoom. Het bevat geen rubberlatex en het is gemaakt van ultradun en beter warmtegeleidend materiaal. Daarmee zorgen deze condooms voor een nóg natuurlijker gevoel.

Durex Real Feeling 
condooms zijn transparant, glad en voorzien van reservoir en een mild niet-zaaddodend glijmiddel. Door de Easy-On pasvorm rollen ze makkelijker af en hebben ze een betere pasvorm.

Enkele voordelen van de Durex Real Feeling condooms:

  • Condooms zonder rubber latex die gebruikt kunnen worden wanneer er sprake is van een latex-allergie.  
  • De condooms zijn dunner en zorgen daarmee voor een nóg natuurlijker gevoel. 
  • Geurloos. 
  • De condooms kunnen gebruikt worden met glijmiddel op waterbasis en siliconenbasis. 

De verpakking bevat 10 Durex Real Feeling condooms. Dit artikel wordt discreet verzonden en er gelden geen verzendkosten!

Extra info:
Durex Real Feeling Condooms zijn getest en geven een minimale kans is op het veroorzaken van vertraagde hypersensitiviteit (overgevoeligheid), ofwel "type 4 allergie" of "allergische contact dematitis". Allergie is nooit geheel uit te sluiten. Als na gebruik van Durex Real Feeling condooms toch overgevoeligheid optreedt, neem dan contact op met de huisarts.