Durex Sensilube glijmiddel 40ml

Beschikbaar: Op voorraad
9,95 €
  • Koop 2 voor 8,95 € per stuk en bespaar 26%
  • Koop 3 voor 7,95 € per stuk en bespaar 34%
Snel overzicht Durex Sensilube glijmiddel 40ml

Durex Sensilube glijmiddel dat het natuurlijk lichaamsvocht zoveel mogelijk benadert en aanvult. Flesje van 40ml, met handig doseerdopje.

Gegevens

Durex Sensilube is een uniek glijmiddel, dat het natuurlijk lichaamsvocht zoveel mogelijk benadert en aanvult. Het kan voor directe verlichting zorgen bij pijn tijdens het gemeenschap en is geurloos, transparant en op waterbasis. Het vlekt niet, is niet vet en volkomen reukloos en is uiteraard veilig te gebruiken met condooms.

In 2017 is de verpakking door Durex opnieuw aangepast: het dosseerpompje is vervangen door een handig doseerdopje, waardoor je de gehele inhoud van het flesje kunt gebruiken. 

Bijsluiter Durex K-Y Sensilube

Miljoenen vrouwen hebben dagelijks last van vaginale droogte, meestal als gevolg van hormonale veranderingen, sportactiviteiten, gevoeligheid voor bepaalde verzorgingsproducten of het gebruik van menstruatieproducten. Een goede lichaamsverzorging is belangrijk voor vrouwen. Als u last heeft van vaginale droogte, kan een kalmerend en verzachtend product u weer een goed gevoel en zelfvertrouwen geven. 

Daarom bevat Durex K-Y Sensilube een speciaal ontwikkelde formule die je eigen lichaamsvocht zo dicht mogelijk benadert. Het werkt in harmonie met je lichaam om je intieme plekjes te verzachten en te hydrateren, zodat je je weer prettig voelt. De gel is geurloos en kleurloos. Uit testen is gebleken dat dit een kwaliteitsproduct is met een uitstekende verzorgende werking. 

Gebruiksaanwijzing Durex K-Y Sensilube Intieme Bevochtigingsgel

Haal het flesje uit de verpakking. Gebruik de gewenste hoeveelheid glijmiddel op de intieme delen. Gebruik indien nodig en afhankelijk van je persoonlijke behoeften. Durex K-Y Sensilube is een vloeibaar glijmiddel en kan met condooms worden gebruikt. Het is geen anticonceptiemiddel. Bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van direct zonlicht. 

Belangrijke informatie over de verpakking & verzending:

Kies je voor gratis verzending dan wordt het doosje voorzichtig geopend en platgevouwen en in een stevige luchtkussenenvelop verzonden.
Kies je als verzendwijze voor pakketpost (of bestel je andere producten die standaard met pakketpost gaan) dan ontvang je de Durex Sensilube Gel in gesloten doosje.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 5038483985076
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
Merk Durex
Verpakking Pompflacon
Inhoud 40ml
Extra stimulatie Geen / neutraal
Glijmiddelbasis Waterbasis
Smaak / Aroma Geen / Neutraal