Durex Valentijn Cadeau 2015

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs 40,84 € Speciale prijs 19,95 €
Snel overzicht Durex Valentijn Cadeau 2015

♥ Speciale Valentijnsaanbieding! ♥  Een speciaal samengesteld pakket voor hem en haar voor een intieme Valentijn! Voor haar een zijdezachte gel met een warme sensatie en voor hem een opwindende gel met een tintelende ervaring en condooms voor het uitstellen van het orgasme of een tintelende sensatie. Zolang de voorraad strekt.

Gegevens

Speciale Valentijnsaanbieding bestaande uit Durex Lover's Connect Pleasure Gels, Durex Performa condooms, Durex Tingle Me condooms, een vibrerende ring van Balance en een zelfopwarmend massage hart!

Durex Lover's Connect Pleasure Gels; De stijlvolle verpakking (al een cadeautje op zich!) bevat twee sensuele pleasure gels die ontwikkeld zijn voor het samenbrengen van twee partners. Voor haar een zijdezachte gel voor een verwarmende sensatie, en voor hem een spannende gel voor een tintelend gevoel. Verwen elkaar met de Pleasure Gels tijdens een sensueel voorspel en ontdek het verrassende effect als de twee gels samen komen!

Durex Performa condooms zijn voorzien van een speciaal glijmiddel in de top van het condoom dat helpt de ejaculatie (zaadlozing) uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen voor langdurigere seks. Verpakt per 6 stuks in een doosje.

Durex Tingle Me condooms zijn voorzien van een speciaal glijmiddel met mintsmaak, welke voor een tintelende sensatie zorgt. Doordat dit glijmiddel met menthol zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zit, geeft dit een verhoogde stimulatie met tintelend gevoel voor beide partners.

De Vibrerende ring Balance is een ring die om het geslachtsdeel van de man geplaatst wordt. Aan de ring zit een kleine verbeterde vibrator die voor extra genot voor hem én haar zorgt! Dit werkt erectiebevorderend. 

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
EAN Nee