• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Euroglider 1000 condooms

€103,95
Deze verpakking wordt als pakketpost verstuurd
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis achteraf betalen (bij besteding vanaf 5,-)
Productbeschrijving

EuroGlider condooms zijn standaard transparante en gladde condooms met reservoir en glijmiddel, in een standaard maat. Deze grootverpakking bevat maar liefst 1008 Euroglider condooms vervaardigd uit natuurlijk rubberlatex. (7 pakketten van elk 144 condooms).

Nominale breedte: 53mm +/-2mm
Lengte: 195mm
Dikte: 0,08mm

Durex Ambassador Glyder condooms grootverpakking

In de professionele sector en onder grootverbruikers van condooms waren de Durex Ambassador Glyder condooms in zakken van 1000 condooms jarenlang erg populair. In 2008 werden in samenwerking met een aantal GGD's in Nederland de Balance Condooms als iets "luxer alternatief" op de markt gebracht tegen een nog lagere prijs. 

In 2017 stopte Reckitt Benckiser (het bedrijf achter Durex) met de productie van Durex Ambassador Glyder condooms. Het merk wil zich meer richten op duurdere Durex condooms in consumentenverpakkingen. Om toch te voorzien in een aternatief dat veel lijkt op de bekende bulkcondooms in de rechthoekige rode folies met de gele letters, is het Nederlandse merk Euroglider condooms met vrijwel dezelfde specificaties gaan maken, in eenzelfde verpakking als de bekende Durex Ambassador Glyder condooms.