EXS Climax Delay 12 condooms met ribbels en nopjes (voor uitstellen orgasme) zonder doosje

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs 9,95 € Speciale prijs 8,95 €
Snel overzicht EXS Climax Delay 12 condooms met ribbels en nopjes (voor uitstellen orgasme) zonder doosje

12 EXS Climax Delay condooms van natuurlijk latex, voorzien van ribbels en nopjes, een reservoir en een speciaal glijmiddel in de top van het condoom dat helpt de ejaculatie (zaadlozing) uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen voor langdurigere seks.

Gegevens

EXS Climax Delay condooms zijn condooms met siliconen glijmiddel van het kwaliteitsmerk EXS. Deze condooms zijn voorzien van ribbels en nopjes voor extra stimulatie en een extra middel (7% Benzocaine) om de zaadlozing te vertragen en de voldoening te verhogen. Dit product is vergelijkbaar met de Durex Performa.  

EXS Climax Delay condooms zijn anatomisch gevormd waardoor deze een zeer comfortabele pasvorm hebben. Ze hebben een lengte van circa 190mm en een nominale breedte van 54mm met een wanddikte van circa 0.075mm. 

EXS Climax Delay condooms zijn vervaardigd uit natuurlijk rubber latex, hebben een reservoir en een niet zaaddodend glijmiddel op siliconenbasis. 12 Condooms zonder doosje dat als brievenbuspost kan worden verstuurd.

EXS condooms hebben geen latexgeur en bieden een natuurlijk veilig gevoel. Geproduceerd naar internationale standaards, elektronisch getest en alle producten dragen naast het bekende CE merk ook het Britse Kitemark.

Meer informatie

Meer informatie
EAN Nee
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
Brand EXS
Houdbaarheidsdatum 2021-01
Materiaal Latex
Glijmiddel Normaal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Ribbels en/of Nopjes
Speciale eigenschappen Orgasme vertragend
Vorm condoom Recht condoom
Nominale breedte 54
Dikte condoom Normaal
Reservoir Met reservoir