EXS Long Love 100 condooms voor uitstellen orgasme

Beschikbaar: Op voorraad
34,95 €
Snel overzicht EXS Long Love 100 condooms voor uitstellen orgasme

100 EXS Long Love condooms van natuurlijk latex, voorzien van een reservoir en een speciaal glijmiddel in de top van het condoom dat helpt de ejaculatie (zaadlozing) uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen voor langdurigere seks.

Gegevens

EXS Long Love condooms zijn condooms met siliconen glijmiddel van het kwaliteitsmerk EXS. Deze condooms zijn voorzien van een extra middel (7% Benzocaine) aan de binnekant van het condoom om de zaadlozing te vertragen en de voldoening te verhogen. Dit product is vergelijkbaar met de Durex Performa.  

EXS Long Love condooms zijn anatomisch gevormd waardoor deze een zeer comfortabele pasvorm hebben. Ze hebben een lengte van circa 190mm en een nominale breedte van 53mm met een wanddikte van circa 0.075mm. 

EXS Long Love condooms zijn vervaardigd uit natuurlijk rubber latex, hebben een reservoir en een niet zaaddodend glijmiddel op siliconenbasis. Verpakt per 100 condooms.

EXS condooms hebben geen latexgeur en bieden een natuurlijk veilig gevoel. Geproduceerd naar internationale standaards, elektronisch getest en alle producten dragen naast het bekende CE merk ook het Britse Kitemark.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 5027701005986
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
Brand EXS
Houdbaarheidsdatum 2021-04
Materiaal Latex
Glijmiddel Normaal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Orgasme vertragend
Vorm condoom Recht condoom
Nominale breedte 53
Dikte condoom Normaal
Reservoir Met reservoir