• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Feelz Toys Mycero Vingervibrator

€9,95
Deze verpakking wordt als pakketpost verstuurd
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis achteraf betalen (bij besteding vanaf 5,-)
Productbeschrijving

Mycero vingervibrators van FeelzToys zijn twee vinnige vingertjes. Schuif ze om jou vingers of die van je partner en hun geruisloze trillingen verwennen jullie overal waar jullie vingers komen. Eén voor hem en één voor haar, allebei voor haar, allebei voor hem... De combinaties zijn eindeloos en eindeloos lekker! 

Deze verpakking bevat een rode en groene vingervibrator, incl batterijen. In de vibratortjes zitten kleine bullits waarin zich de batterijen bevinden.

FeelzToys producten zijn gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit. Dit materiaal is het meest veilige en geschikte materiaal wat kan worden toegepast in erotische producten. Ditzelfde materiaal werd al gebruikt op diverse toepassingen in bijvoorbeeld de voedings- en de medische industrie. Siliconen voelen zacht aan als de huid, komen snel op temperatuur en houden warmte lang vast. Het materiaal is geurloos, smaakloos, niet poreus, hypoallergeen, weekmakervrij en zeer eenvoudig met lauw water en milde zeep schoon te maken of met een speciale toy cleaner.

FeelzToys producten zijn de meest innovatieve, duurzame en veilige erotische producten, welke momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Alle producten zijn CE-gecertificeerd voldoen aan de RoHS richtlijnen. Gebruik FeelzToys producten in combinatie met glijmiddel op waterbasis. Gebruik geen glijmiddel op siliconenbasis!