Flower Power Massage Olie Soothing

Beschikbaar: Niet op voorraad
12,99 €
Snel overzicht Flower Power Massage Olie Soothing

Soothing - Kalmerend: Massage-olie met verfrissende en rustgevede aroma's van Mint, Rozen en Sinaasappel. Verlicht je stress en brengt je in de stemming voor de liefde. Verrijkt met huidverzorgende ingrediënten voor een heerlijk ontspannende massage.

Gegevens

Swede Flower Power Massage Oil uit Zweden bevat vijf varianten in haar Aromatherapie lijn. Soothing Massage Oil is de massageolie met aroma's voor een rustgevende en kalmerende sfeer:

  • Sinaasappel: geeft een zonnige frisse geur, het zorgt voor een vrolijk en rustgevend gevoel omdat de hersenen hierdoor serotonine aanmaken.
  • Mint: verfrissende mentholhoudende etherische oliën die in aroma-therapieën worden gebruikt tegen o.a. hoofdpijn, migraine en zenuwpijn.
  • Rozen: de bloem van de liefde, de oliën uit rozengeven psychische energie en helpen bij een harmonische en vredige sfeer.

De basis van Swede's Massage Olie's bestaat uit een professionele formule van Jojoba-olie, Hennepzaad-olie en Macadamia-noten. Aloë Vera en vitamine E zorgen voor de huidverzorgende eigenschappen, en dankzij pure silicone heeft de massageolie een langdurige werking en voelt het zijdezacht aan op de huid.

  • De vloeistof bevat oliën. Dit kan latex condooms en toys aantasten. Pas dus goed op dat het hiermee niet in aanraking komt, ook niet via de handen.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 7350028783007
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Swede
Verpakking Flacon/Fles
Inhoud 150ml
Extra stimulatie Aroma
Glijmiddelbasis Natuurlijke Oliën
Smaak / Aroma Melange