Flower Power Massage Olie Vitalizing

Beschikbaar: Niet op voorraad
12,99 €
Snel overzicht Flower Power Massage Olie Vitalizing

Vitalizing - vitaliserend, met de verfrissende aroma's uit Eucalyptus, Citroen en oliën uit pepers. Geeft seksuele energie na lange werkdagen. Verrijkt met huidverzorgende ingrediënten voor een heerlijke massage.

Gegevens

Swede Flower Power Massage Oil uit Zweden bevat vijf varianten in haar Aromatherapie lijn. Vitalizing Massage Oil is de massageolie met aroma's voor een verfrissend en zuiverend gevoel:

  • Eucalyptus: werkt verfrissend en zuiverend en wordt daarom veel toegepast in aroma-therapie.
  • Citroen: verbetert doorbloeding en celstofwisseling. Citroen-olie helpt bij ontgifting en ontwatering wordt in massage-oliën gebruikt tegen cellulitis.
  • Pepers: essentiële oliën met een verwarmende, stimulerende werking op lichaam en geest. De kruidige olie is opwekkend en stimuleert de geslachtsdrift.

De basis van Swede's Massage Olie's bestaat uit een professionele formule van Jojoba-olie, Hennepzaad-olie en Macadamia-noten. Aloë Vera en vitamine E zorgen voor de huidverzorgende eigenschappen, en dankzij pure silicone heeft de massageolie een langdurige werking en voelt het zijdezacht aan op de huid.

  • De vloeistof bevat oliën. Dit kan latex condooms en toys aantasten. Pas dus goed op dat het hiermee niet in aanraking komt, ook niet via de handen.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 7350028783045
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Swede
Verpakking Flacon/Fles
Inhoud 150ml
Extra stimulatie Aroma
Glijmiddelbasis Natuurlijke Oliën
Smaak / Aroma Melange