Glyde Ultra Supermax - 10 vegan condooms

Beschikbaar: Op voorraad
9,89 €
  • Koop 3 voor 9,15 € per stuk en bespaar 13%
Snel overzicht Glyde Ultra Supermax - 10 vegan condooms
10 Extra ruime Glyde Ultra Premium condooms, met een grotere omtrek dan reguliere condoom. 100% veganistisch, gecertificeerd door de Vegan Society.

Gegevens

Glyde Premium Vegan Condoms SuperMax zijn veganistische condooms met neutrale smaak, glijmiddel en reservoir en een ruimere omtrek dan reguliere condooms. Glyde Supermax is met een nominale breedte van 60mm ruim tien procent groter in omtrek dan andere Glyde condooms en zijn geschikt voor mannen die normale condooms als te strak ervaren.

Glyde is gecertificeerd door de Vegan Society omdat de condooms worden gefabriceerd zonder toegevoegde chemicaliën, dierlijke ingrediënten, petrochemie, parabenen, gluten, talk of zaaddodende middelen. Glyde Vegan condooms worden geproduceerd volgens een gepatenteerd natuurlijke plantaardige formule waarbij natuurlijk rubberlatex en distel extract wordt gebruikt. Bij de productie van de meeste andere merken condooms wordt caseïne gebruikt, een dierlijk eiwit dan in melk zit. Voor Glyde Vegan condooms wordt daarvoor in de plaats het distel extract gebruikt.

Glyde Premium Vegan condooms hebben een zeer dunne coating met Glyde's eigen siliconen glijmiddel, gefabriceerd volgens een hoge kwaliteit niet-toxische formule. Glyde gebruikt geen gebruik van standaard siliconen glijmiddel zoals wordt toegepast op conventionele merken. Het glijmiddel wordt geproduceerd in Duitsland onder toezicht van het European Silicones Centre. Het voordeel van siliconen is dat het een synthetische verbinding is, dat niet wordt geabsorbeerd door de huid of slijmvliezen. Glyde geeft daarbij aan dat de gebruikte hoeveelheid glijmiddel dat op de condooms wordt gesproeid erg klein is, net genoeg om de condooms soepel van de mal te halen. Het verschil met andere condooms is merkbaar: Glyde condooms zijn niet verzadigd met glijmiddel dat van het condoom drupt als je het uit de verpakking haalt. 

Meer informatie

Meer informatie
EAN Nee
Standaard verzendwijze Nee
Brand Glyde
Houdbaarheidsdatum 2018-03
Materiaal Latex
Glijmiddel Normaal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Vegan / veganistisch
Vorm condoom Recht condoom
Nominale breedte 60
Dikte condoom Normaal
Reservoir Met reservoir