• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tease & Please Hart vol Erotiek

€14,95
Deze verpakking wordt als pakketpost verstuurd
Productbeschrijving

Ga met deze ruim 100 uitdagingen op erotisch avontuur!

Met het ‘Hart vol Erotiek' geef je een spontane en erotische impuls aan jullie intimiteit. Wie weet wordt een doorsnee avond wel een heel spannende avond!!!

Het 'Hart vol Erotiek' is een hartvormig doosje met een honderdtal prikkelende uitdagingen voor jou en je partner. Het hart kan overal opduiken. Bijvoorbeeld bij een glaasje wijn op het terras, op het hoofdkussen, in de picknickmand of tijdens een romantisch etentje als een echte verrassing!

'Trek zonder gebruik te maken van je handen het slipje van je partner uit', 'Vertel één van je stoutste fantasieën', 'Doe eerst iets teders, daarna iets intiems en uiteindelijk iets vurigs bij je partner' Waar zal dit toe leiden..?

‘Hart vol erotiek’ is een zinnenprikkelend spel voor jou en je partner. Jij of je partner neemt met het pincet een rolletje uit het hart. Wat gaat er met jullie gebeuren? Wordt het een speelse verleiding, een inleidend voorspel, een fantasie om te delen of een erotische uitdaging? Het spel is niet te vergelijken met enig ander spel. Er zit geen tijdslimiet aan en er zijn alleen winnaars. Op een humorvolle manier zal dit spel de intimiteit binnen de relatie vergroten. Sommige opdrachten kunnen direct worden uitgevoerd, maar het huren van een erotische film of het voorbereiden van een spannende verrassing zal op een later moment voor een heerlijk samenzijn zorgen.

Kortom: Een spel om veel intieme momenten samen te beleven!