Lactacyd Verfrissende Intiem Tissues (10 verfrissingsdoekjes voor de vrouw)

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs 3,95 € Speciale prijs 2,95 €
Snel overzicht Lactacyd Verfrissende Intiem Tissues (10 verfrissingsdoekjes voor de vrouw)

10 los verpakte wegwerpdoekjes voor de intieme verfrissing van de vrouw. Ideaal bij het uitgaan, vakantie, festivals. Om je snel op te frissen en nare geurtjes te voorkomen.

Gegevens

Lactacyd Verfrissende Intiem Tissues zijn vochtige doekjes speciaal bedoeld voor de frisse en verzorgende reiniging van de vagina.
Ideaal om je op te frissen en nare geurtjes te voorkomen als er geen stromend water is. Je voelt je zeker en doet je bedpartner een plezier als je Lactacyd Intiem Tissues bij de hand hebt. Daarom zijn de verfrissingsdoekjes per stuk verpakt en neem je ze altijd gemakkelijk mee.

De tissues bevatten allantoïne*.

De producten van Lactacyd zijn

  • klinisch en gynaecologisch getest
  • al meer dan 60 jaar toonaangevend op het gebied van de intieme delen van de vrouw, in alle fasen van haar leven
  • gemaakt van milde, op melk gebaseerde ingrediënten, waaronder lactoserum en melkzuur, wat van nature aanwezig is in de vrouwelijke intieme zone
  •  verrijkt met natuurlijk melkzuur. Dat ondersteunt de groei van goede bacteriën in de vaginale flora en draagt bij aan het behouden van de natuurlijke balans van je intieme zone
  • gebaseerd op een gebalanceerde pH: de gebalanceerde, zure pH respecteert de natuurlijke zuurheid van je vagina.

* Allantoïne is een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit smeerwortel. Het is een kalmerend bestanddeel dat irritatie tegengaat, de huid helpt genezen en de groei van gezond weefsel stuimuleert. 

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN 8710537790375