Swede Massagekaars Senze Spiritual

Beschikbaar: Op voorraad
15,99 €
Snel overzicht Swede Massagekaars Senze Spiritual

Spiritueel: de verfrissende aroma's van Grapefruit, Palmarosa en Petitgrain werken ontspannend voor het lichaam en verhelderend op de geest. De warme massage-olie die ontstaat bij het branden van de geurige massagekaars is perfect voor een ontspannende massage...

Gegevens

De Senze Massagekaars uit Zweden biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Spiritual is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's:

  • Grapefruit geeft een frisse, kruidige citrusgeur. Citrus-olie activeert de levenslust en heeft een verfrissende en verzorgende werking op de huid.
  • Palmarosa-olie wordt gebruikt in de parfum-industrie en werkt ontspannend bij stress, gejaagdheid en slapeloosheid.
  • Petitgrain is een olie welke wordt gewonnen uit de twijgen van een Chinese citrusboom en werkt verhelderend op de geest, ontspannend op het lichaam en versterkt het zenuwstelsel.

 

Gebruiksaanwijzing:

Nadat je de kaars aansteekt vult de ruimte zich met de heerlijke aroma's. Na 15-20 minuten kun je de kaars doven en zijn de ingrediënten van natuurlijke was, boters, oliën en kruidenextracten gesmolten tot een heerlijke warme massage-olie. De slimme vorm van de kaars zorgen dat je de warme vloeistof gemakkelijk op de huid van je partner kunt druppelen, zonder de kostbare druppels te morsen. Neem dan de tijd voor een heerlijke massage.

  • - De Swede Senze kaars heeft een brandtijd tot 36 uur.
  • - De vloeistof bevat oliën. Dit kan latex condooms en toys aantasten. Pas dus goed op dat het hiermee niet in aanraking komt, ook niet via de handen.
  • - Doof een brandende kaars als je niet in de kamer bent.
  • - Doof de kaars altijd voordat je de vloeistof op de huid druppelt.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 66258322
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Swede
Verpakking Kaars
Inhoud 150ml - tot 36 uur brandtijd
Extra stimulatie Aroma
Glijmiddelbasis Diverse
Smaak / Aroma Melange