MasterFlirt - Zo verleid je iedere vrouw

Beschikbaar: Niet op voorraad
12,50 €
Snel overzicht MasterFlirt - Zo verleid je iedere vrouw

Dé handleiding voor mannen ter verbetering van vaardigheden voor het versieren en verleiden van een vrouw. Om écht goed voorbereid te zijn ontvang je gratis een aantal condooms en glijmiddel bij het boek! Ook leuk als cadeau!

Gegevens

MasterFlirt - Zo verleid je iedere vrouw 

Het boek dat mannen helpt betere verleiders te worden, het beschrijft stap voor stap hoe je een aantrekkelijke, zelfverzekerde man kunt worden die elke vrouw het hoofd op hol brengt. 

Tom Gorny en Tijn van Ewijk zijn de mannen achter MasterFlirt. Als het over vrouwen versieren, masculiniteit en aantrekkingskracht gaat zijn ze sinds 2001 dé experts van de Benelux. Letterlijk duizenden mannen hebben ze ondertussen begeleid. Niemand heeft zoveel ervaring in het trainen en coachen van mannen als zij. De media weet ze dan ook regelmatig te vinden en niet voor niets is hun boek alweer toe aan de 11e druk. Meer informatie over MasterFlirt.

Met het MasterFlirt boek leer je:

  • Welke openingszinnen echt werken
  • Hoe krijg je haar telefoonnummer
  • Wat zijn de 7 meest gemaakte fouten die jou tegenhouden
  • Waar letten vrouwen onbewust op
  • Hoe krijg je die eerste kus
  • Wat is de perfecte eerste date
  • en nog veel meer.

Uitgeverij De Boekerij bv
ISBN 9789022555958
208 Pagina's 

Aangezien Tom Gorny en Tijn van Ewijk overtuigd zijn van het succes van MasterFlirt en Condoom-Anoniem graag bijdraagt aan een veilig sexleven leveren wij bij bestelling van het boek tijdelijk een aantal condooms en glijmiddel. Heel veel plezier en succes mannen!  

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN Nee