Veilig online betalen met Bancontact Mistercash

Betaal condooms, glijmiddelen en speeltjes veilig, vertrouwd en gemakkelijk met Mistercash.

Mistercash is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde beveiligingen als bij betalen via internetbankieren. De betaling wordt bij Bancontact Mistercash direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Hoe werkt Mistercash?
Je plaatst een bestelling in de webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Mistercash wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op de betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en de webwinkel wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Als je internetbankiert bij één van de deelnemende banken, kun je met Mistercash betalen. Je hoeft je hiervoor niet apart aan te melden.

Wat kost het betalen met Mistercash?
Iedereen die kan Internetbankieren bij zijn/haar bank, kan bij Condoom-Anoniem.be gratis betalen met Bancontact Mistercash. 

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met Mistercash zie je een bevestiging die je kunt afdrukken of e-mailen. Ook vind je de betaling direct in je rekeningoverzicht terug.

Kan ik een betaling terugdraaien?
Een betaling met Mistercash is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren of een PIN-betaling onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid. Mochten er problemen zijn met je betaling of je bestelling, neem dan contact met ons op, we zorgen altijd voor een oplossing!

Meer informatie over Bancontact Mistercash 
Op www.bancontact.com vind je meer informatie over het Mistercash-betaalsysteem.