Perform Safe condooms - natuurlijk uitstellen orgasme

Niet op voorraad
Gegroepeerde productitems
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Snel overzicht Perform Safe condooms - natuurlijk uitstellen orgasme

Perform Safe Condooms helpen bij het uitstellen van het orgasme, in verpakkingen van 5, 10 en 36 stuks, gratis verzonden met brievenbuspost.

Gegevens

Perform Safe condooms van het Nederlandse merk Safe zijn iets dikkere condooms waardoor je minder prikkels krijgt en dus minder snel een hoogtepunt bereikt. In tegenstelling tot andere orgasmevertragende condooms bevatten deze condooms dus geen stofje met een licht verdovende werking zoals Benzocaïne.

Safe performance condooms stellen het mannelijk hoogtepunt op natuurlijke wijze uit; perfect voor als je geen genoeg kunt krijgen van jullie intiem samenzijn. De condooms zijn iets dikker dan Just Safe Condooms, waardoor mannen iets meer stimulatie nodig hebben dan normaal om een orgasme te bereiken (ergo: extra lang genot). Safe condooms hebben een maximale lengte van 19 cm en een nominale breedte van 5,6 cm.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 5, 10 en 36 stuks.

Safe is een Nederlands merk met als doel koppels nog gelukkiger te maken met de intiemste momenten van hun liefdesleven. De producten van Safe zijn voor hem en haar, maar vooral heel leuk om samen te gebruiken. Alle Safe Condooms hebben de CE0120-nummer en voldoen dus aan alle strenge Europese eisen (klasse IIB, bijlage IX regel 14) (Richtlijn 93/42 / EEG betreffende medische hulpmiddelen, van bijlage II, met inbegrip van hoofdstuk 4).

Meer informatie

Meer informatie
EAN n.v.t.
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
Brand Safe
Houdbaarheidsdatum n.v.t.
Materiaal Latex
Glijmiddel Normaal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Orgasme vertragend
Vorm condoom Recht condoom
Nominale breedte 56
Dikte condoom Normaal
Reservoir Met reservoir