Pasante Red Ribbon condoom

Beschikbaar: Op voorraad
1,00 €
Snel overzicht Pasante Red Ribbon condoom

Aantrekkelijk geprijsde 'Special Edition' condoom van Pasante voor Wereld Aids Dag op 1 December. Red Ribbon condooms zijn verpakt in opvallende ronde folie met het bekende Red Ribbon lintje. De condooms hebben een ruimere top voor extra gevoel.

Gegevens

Condoom met een ruimere top voor een fijner gevoel. Het condoom heeft een reguliere nominale breedte van 54mm, maar de top van het condoom is 66mm breed. Daarmee geven Pasante Red Ribbon condooms meer ruimte voor de eikel en zorgen voor meer gevoeligheid.

Pasante Red Ribbon condooms zijn verpakt in een ronde folie met daarop het bekende Red Ribbon logo. 

Red Ribbon (rood lintje) is het wereldwijde symbool voor solidariteit met mensen met hiv. Op Wereldaidsdag wordt opgeroepen het rode lintje op te spelden. Wereldaidsdag (1 december) is een internationale dag die gewijd is aan de bewustwording omtrent aids. Het doel van Wereldaidsdag is om wereldwijd aandacht te vragen voor de aidsproblematiek en op te roepen tot solidariteit met mensen met hiv en aids.

Deze kwaliteitscondooms van het Engelse merk Pasante met CE-markering en aanvullend het Britse Kitemark  zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex, met reservoir en glijmiddel. Wordt geleverd zonder doosje.

Meer informatie

Meer informatie
EAN Nee
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
Brand Pasante
Houdbaarheidsdatum 2019-05
Materiaal Latex
Glijmiddel Normaal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Ruimere top
Vorm condoom Anatomisch gevormd
Nominale breedte 54-66
Dikte condoom Normaal
Reservoir Met reservoir