• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Secret Waters Ultra Thin 12 condooms met glijmiddel op waterbasis

€9,95
Deze verpakking past door de brievenbus
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis achteraf betalen (bij besteding vanaf 5,-)
Productbeschrijving

Secret Waters Ultra Thin is een uniek ultradun glad condoom dat een intiem en natuurlijk gevoel geeft. Bijzonder aan dit condoom is dat het voorzien is van een beetje glijmiddel op basis van Natriumhyaluronaat (waterbasis) in plaats van het traditionele siliconenglijmiddel.

Natriumhyaluronaat is van nature aanwezig in het lichaam en speelt een essentiële rol bij het leveren van de vloeibare samenstelling voor het glijvermogen en hydratatie van de huid. Omdat dit glijmiddel op waterbasis is en dus GEEN siliconen, -olie, glycerine of glycol bevat, verkleint het de kans op het ontwikkelen van bacteriële - en schimmelinfecties na geslachtsgemeenschap. Natriumhyaluronaat bindt zich ook aan de watermoleculen die al in de huid aanwezig zijn en zorgt daarmee niet alleen voor een goed glivermogen maar houdt ook de huid gehydrateerd. Hierdoor ziet de huid er niet alleen gezond en glad uit, maar voelt ook zo aan.

Secret Waters condooms gemaakt van kwalitatieve rubberlatex en ontworpen voor plezier en 100% betrouwbaarheid. Ze zijn geurloos, niet plakkerig en 100% elektronisch getest

Secret Waters Ltd is gevestigd in Engeland. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van condooms gemaakt van latex met een glijmiddel op natriumhyaluronaatbasis. Alle producten Van Secret Waters worden vervaardigd volgens de hoogste normen en voldoen aan de CE- en ISO-normen.