• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

EXS Sleutelhanger met condoom

€4,95
Deze verpakking past door de brievenbus
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis achteraf betalen (bij besteding vanaf 5,-)
Productbeschrijving

Praktische sleutelhanger voor aan je sleutelbos met de grappige tekst 'Break in case of emergency' (=breek in geval van nood). En natuurlijk kun je zelf ook een nieuw papiertje of foto in de sleutelhanger doen! De sleutelhanger bevat een bruikbaar standaard latexcondoom. 

In geval van nood hoef je de sleutelhanger uiteraard niet breken, eenvoudigweg onder bij de inkeping openen en het condoom eruit halen voldoet. En heb je een noodgevalletje gehad; je kunt er zo weer een nieuw condoom in plaatsen. Let wel; dit moet een rechthoekig condoom zijn zoals Euroglider

Zo heb je altijd een condoom op zak en zit je dus nooit zonder. Handig voor jezelf maar natuurlijk ook leuk om cadeau geven! 

Wist je trouwens dat het bewaren van een condoom in je portemonnee niet veilig is? Door de wrijving van het condoom en de condoomverpakking met je geld, pasjes en portemonnee kunnen er scheurtjes in het condoom ontstaan en kan het condoom sneller stuk gaan tijdens het vrijen. Een bewaardoosje als de condoomsleutelhanger beschermt het condoom tegen onnodige wrijving. Pas ook op met condooms los in je handtas of broekzak als je er ook andere harde of scherpe voorwerpen zoals sleutels bewaart. Een sleutelhanger met condoom kan natuurlijk ook gewoon veilig in je jas, tas of broekzak.