SOA Test

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. chlamydia en gonorroe test

  Chlamydia en Gonorroe test - professionele laboratorium test

  41,95 €

  SOA zelftest voor chlamydia en gonorroe met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten. De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verder advies te krijgen als je dat wilt.

  Meer info
 2. Combitest Syfilis HIV Chlamydia Gonorroe Trichomonas

  Combitest Syfilis, HIV, Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas test - professionele laboratorium test

  96,95 €

  SOA zelftest voor Syfilis, HIV, Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten. De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verder advies te krijgen als je dat wilt. 

  Meer info
 3. Combitest Syfilis HIV Chlamydia Gonorroe

  Combitest Syfilis, HIV, Chlamydia en Gonorroe test - professionele laboratorium test

  86,95 €

  SOA zelftest voor Syfilis, HIV, Chlamydia en Gonorroe met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten. De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verder advies te krijgen als je dat wilt. 

  Meer info
 4. Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas test

  Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas test - professionele laboratorium test

  51,95 €

  SOA zelftest voor chlamydia, gonorroe en trichomonas met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten. De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verder advies te krijgen als je dat wilt.

  Meer info
 5. Gonorroe test

  Gonorroe test - professionele laboratoriumtest

  31,95 €

  Gonorroe zelftest met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten: in alle rust volg je thuis de duidelijke en eenvoudige stappen. Het uitstrijkje of urinemonster (man) stuur je in de speciale envelop gratis naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verdere begeleiding te krijgen als je dat wilt.

  Meer info
 6. Syfilis en HIV test

  Syfilis en HIV test - professionele laboratorium test

  47,00 €

  SOA zelftest voor Syfilis en HIV met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten. De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verder advies te krijgen als je dat wilt. 

  Meer info
 7. HIV test

  HIV test - professionele laboratoriumtest

  32,00 €

  HIV zelftest met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten: in alle rust volg je thuis de duidelijke en eenvoudige stappen. De uitslag wordt bepaald door een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verdere begeleiding te krijgen als je dat wilt. 

  Meer info
 8. Hepatitus B test

  Hepatitis B test - professionele laboratoriumtest

  37,00 €

  Hepatitis B zelftest met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten: in alle rust volg je thuis de duidelijke en eenvoudige stappen. De uitslag wordt bepaald door een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verdere begeleiding te krijgen als je dat wilt.

  Meer info
 9. Syfilis test

  Syfilis test - professionele laboratoriumtest

  32,00 €

  Syfilis zelftest met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten: in alle rust volg je thuis de duidelijke en eenvoudige stappen. De uitslag wordt bepaald door een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verdere begeleiding te krijgen als je dat wilt.

  Meer info
 10. Chlamydia test

  Chlamydia test - professionele laboratoriumtest

  31,95 €

  Chlamydia zelftest met meer (99%) zekerheid dan de goedkopere thuistesten: in alle rust volg je thuis de duidelijke en eenvoudige stappen. De uitslag wordt bepaald door een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je per mail, sms of telefoon de uitslag, met de mogelijkheid verdere begeleiding te krijgen als je dat wilt.

  Meer info
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Anoniem een SOA test doen?

Condoom-Anoniem biedt je verschillende betrouwbare SOA testen aan om zelf een SOA test te doen. Je ontvangt een testkit met alle benodigde materialen en een duidelijke uitleg. 

Wanneer is een SOA test betrouwbaar?

Bij elke SOA-test staat de incubatietijd vermeld. Dit is de periode na het laatste onveilige contact waarop het mogelijk is om een specifieke test uit te voeren. 
Als je een laboratorium SOA test bestelt, dan ontvang je een testkit met de benodigde materialen (voor zowel man als vrouw) om zelf bloed, urine of een uitstijkje af te nemen. Tevens vind je in de testkit de benodigde materialen om de test rechtstreeks naar een professioneel laboratorium te sturen (te frankeren naar Nederland). Je SOA test wordt op exact dezelfde wijze geanalyseerd als een SOA test bij de GGD of je huisarts. Je ontvangt de uitslag van je SOA test binnen enkele werkdagen via e-mail, SMS of telefoon. Precies zoals jij het wilt.

Indien je vragen hebt over het afnemen van de test of over jouw uitslag dan staan er altijd twee SOA verpleegkundigen voor je klaar om je telefonisch of per mail te helpen of te adviseren.  

SOA Test met spoed

Tevens kun je SOA testen afhalen in onze winkel Safe Shops in Veldhoven (Nederland, 45 minuten vanaf Antwepen, geopend: maandag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur, of op afspraak). Bij het afhalen van een SOA test hoef je geen gegevens achter te laten, je blijft anoniem. In onze winkel kun je contant of met PIN betalen (zonder herkenbare informatie op je afschrift).