Rui Shen Oil (Suifan Kwang Tze Solution)

Beschikbaar: Op voorraad
19,95 €
  • Koop 3 voor 16,95 € per stuk en bespaar 30%
Snel overzicht Rui Shen Oil (Suifan Kwang Tze Solution)

Rui Shen Oil is de nieuwe Suifan's Kwan Tze: wereldwijd bekend als één van de beste middelen om het mannelijk orgasme uit te stellen. Het zal niet verbazen dat vooral mannelijke pornosterren hebben bijgedragen aan de bekendheid van dit middel.

Gegevens

Rui Shen Oil is de opvolger van Suifan's Kwan Tze, wereldwijd bekend als één van de beste middelen om het mannelijk orgasme uit te stellen.

Rui Shen Oil is net als Suifan's Kwang Tze (ook wel bekend als China Brush) gemaakt van een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Het Oosterse middel is meer dan honderd jaar geleden ontwikkeld door de familie Suifan na decennia onderzoek. Sindsdien is het wereldwijd populair geworden. Het middel werd zelfs door koninklijke families gebruikt.

Omdat er zoveel namaakprodukten op de markt verschenen zijn ze gestopt met de productie maar door de enorm wereldwijde vraag naar het product hebben ze het recept verkocht aan een bevriende kennis die nu hetzelfde product onder een andere naam op de markt brengt: Rui Shen Oil. 

Hoe te gebruiken: Het produkt is enkel voor uitwendig gebruik. Om het mannelijk orgasme uit te stellen wordt vóór de gemeenschap met het kwastje (brush) in de dop een klein beetje van de vloeistof rond de eikel aangebracht. Breng het slechts dun aan om maximale controle over de erectie te krijgen waarmee ook een orgasme wel 30 minuten uitgesteld kan worden. Actieve ingrediënten (engels): Water, Cinnamon (Cinnamomum Cassia), Korean Ginseng (Panax Ginseng), Gallstone (Bovine), Aloe Barbadensis, and Clove (Eugenia Caryohyllus). Inhoud 3ml.

Omdat Suifan's Kwan Tze geruime tijd niet leverbaar was hebben we Pau Yuen Tong Balm aan ons assortiment toegevoegd, een balsem met dezelfde werking.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN Nee