• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SOApoli Syfilis en HIV test - professionele laboratorium test

1 / 3
€53,00
Deze verpakking past door de brievenbus
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, volgende dag in huis
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • 14 dagen bedenktijd
Productbeschrijving

Als je een SOA-test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Deze professionele syfilis en HIV zelftest geeft snel zekerheid omdat de uitslag via een gecertificeerd laboratorium worden vastgesteld, en kun je in alle rust thuis afnemen.

Je ontvangt het pakket in een discrete verpakking. Je neemt heel eenvoudig zelf middels een vingerprik wat bloed af. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing in die je stap voor stap uitlegt hoe je de test moet afnemen.

Vervolgens activeer je je testen met een unieke code. Stel dat je een SOA hebt, dan begeleid de Soapoli-online je m.b.t. behandeling. Deskundige medewerkers met jarenlange ervaring geven de uitslag aan je door per e-mail, sms of telefoon, precies zoals je dat zelf wilt, doorgaans binnen 3 werkdagen nadat je de test ingezonden hebt. Bijkomend voordeel is dat je, indien gewenst, direct verdere informatie en begeleiding krijgt, zodat je niet met vragen blijft zitten. 

Let op! In de wintermaanden (bij vorst) is het essentieel dat bloedtesten niet te lang in de brievenbus blijven zitten. In elk pakket zit een begeleidende brief met wanneer de afgenomen test op de bus moet. Het advies is om het afgenomen materiaal net voor de eerste lichting naar de brievenbus te brengen maar liever nog bij een postkantoor af te geven. 

Wanneer testen?
De incubatietijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en de eerste lichamelijke klachten van de ziekte, of het moment waarop de ziekte waar te nemen is in het lichaam. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Een betrouwbare uitslag van deze test krijg je als je minstens 4 weken wacht met testen na het laatste onveilige sekscontact.

Deze SOA test ontvang je in een discreet doosje zonder bedrukking en bevat:

  • Duidelijke gebruiksaanwijzing over het afnemen van de test
  • Twee microcontainers en vier vingerprikkers
  • Een eenvoudig Lab-formulier
  • Speciale medische envelop voor verzending van de test rechtstreeks naar het laboratorium (gratis). 

De gevulde bloedbuisjes stuur je in de speciale bijgesloten envelop gratis en rechtstreeks naar een ISO-gecertificeerd medisch diagnostisch laboratorium.

Vanuit Nederland: via PostNL (gratis)
Vanuit België: via een Kariboo!-spot (niet gratis)

Het laboratorium bepaalt vervolgens de uitslag.

Verzending: de test wordt in een wit doosje zonder bedrukking bezorgd per post. Het past door de brievenbus. Wil je het niet thuis ontvangen, dan kun je kiezen voor de verzendmethode pakketpost waarbij je de zending kunt halen bij een postpunt naar keuze. Tevens is het mogelijk de test direct af te halen in onze winkel in Veldhoven (NL).

Gratis SOA test advies

Let op: op internet zijn ook goedkopere SOA-testen te koop. Condoom-Anoniem.nl verkoopt deze goedkopere testen niet omdat deze volgens onderzoek van SOA Aids Nederland niet voldoende betrouwbaar zijn