• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Glyde Ultra Cola - 10 zwarte vegan condooms

€9,89
Deze verpakking past door de brievenbus
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis achteraf betalen (bij besteding vanaf 5,-)
Productbeschrijving

Glyde Premium Vegan Condoms Ultra Cola zijn veganistische zwart gekleurde condooms met cola smaak, glijmiddel en reservoiren een nominale breedte van 53mm.

De Glyde Ultra Cola condooms zijn op smaak gebracht met fruit- en plantenextracten en bevatten geen toegevoegde suikers.
Glyde is gecertificeerd door de Vegan Society omdat Glyde condooms worden gemaakt zonder gebruik van toegevoegde chemicaliën, dierlijke ingrediënten, petrochemie, parabenen, gluten, talk of zaaddodende middelen.

Glyde Vegan condooms worden geproduceerd volgens een gepatenteerd natuurlijke plantaardige formule waarbij natuurlijk rubberlatex en distel extract wordt gebruikt. Bij de productie van de meeste andere merken condooms wordt caseïne gebruikt, een dierlijk eiwit dan in melk zit. Voor Glyde Vegan condooms wordt dit niet gebruikt, maar is dat vervangen door het distel extract. 

Glyde Premium Vegan condooms hebben een minimale coating met Glyde's eigen silicone-glijmiddel, volgens een hoge kwaliteit niet-toxische formule. Glyde gebruikt geen gebruik van standaard siliconen glijmiddel zoals wordt toegepast op conventionele merken. Het glijmiddel wordt geproduceerd in Duitsland onder toezicht van het European Silicones Centre. Het voordeel van siliconen is dat het een synthetische verbinding is. Het wordt niet geabsorbeerd door de huid of slijmvliezen en het is daarom volkomen veilig voor mensen. Glyde geeft daarbij aan dat de gebruikte hoeveelheid glijmiddel dat op de condooms wordt gesproeid erg klein is, net genoeg om de condooms soepel van de mal te halen. Het verschil met andere condooms is merkbaar: Glyde condooms zijn niet verzadigd met glijmiddel dat van het condoom drupt als je het uit de verpakking haalt.