Valentijn Verwen Cadeau 2015

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs 29,65 € Speciale prijs 19,95 €
Snel overzicht Valentijn Verwen Cadeau 2015

♥ Speciale Valentijnsaanbieding! ♥  Een speciaal samengesteld pakket voor hem en haar voor een intieme Valentijn! Voor haar een zijdezachte gel met een warme sensatie en voor hem een opwindende gel met een tintelende ervaring. Plus de Durex Delight mini-vibrator en Balance Vibrerende ring. Zolang de voorraad strekt.

Gegevens

Speciale Valentijnsaanbieding bestaande uit Durex Lover's Connect Pleasure Gels, Durex Delight Mini-vibrator, een vibrerende ring van Balance en een zelfopwarmend massage hart!

Durex Lover's Connect Pleasure Gels De stijlvolle verpakking (al een cadeautje op zich!) bevat twee sensuele pleasure gels die ontwikkeld zijn voor het samenbrengen van twee partners. Voor haar een zijdezachte gel voor een verwarmende sensatie, en voor hem een spannende gel voor een tintelend gevoel. Verwen elkaar met de Pleasure Gels tijdens een sensueel voorspel en ontdek het verrassende effect als de twee gels samen komen!

Durex Delight Vibrator is de subtiele verwennerij op zakformaat. Waterdicht en met gratis batterij. 

De Vibrerende ring Balance is een ring die om het geslachtsdeel van de man geplaatst wordt. Aan de ring zit een kleine verbeterde vibrator die voor extra genot voor hem én haar zorgt! Dit werkt erectiebevorderend. 

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
EAN Nee