Verzendkosten en hoe wordt een bestelling verzonden?

Discretie, snelheid en gemak staan bij Condoom-Anoniem voorop, ook als het gaat om het verzenden van je bestelling!

Hoe anoniem?

Geen bedrijfsnaam en geen logo's: niemand ziet dat de zending van Condoom-Anoniem komt!

Hoe verpakt?

Afhankelijk van wat je bestelt gebruiken we stevige enveloppen met bubbeltjesfolie aan de binnenkant (ter bescherming en zodat je niet kunt voelen wat er in zit), of brievenbusdoosjes, of een doosje voor pakketpost. Er staat nooit een bedrijfsnaam of logo op.

Bij de meeste producten staat de standaard verzendwijze vermeld (brievenbuspost of pakketpost).

  • Brievenbuspost (gratis!) als je bestelling door de brievenbus past. Doosjes die niet passen vouwen we plat (zonder de condooms er uit te nemen). Handig: je hoeft dan niet thuis te zijn voor een pakketbezorger!
  • Pakketpost (gratis!) als je bestelling niet door de brievenbus past. Ook als er ten minste één product in je bestelling zit dat niet door de brievenbus past.
  • Pakketpost (€ 3,95) als je de bestelling niet thuis wilt ontvangen, maar liever ophaalt bij een Bpost afhaalpunt of pakketautomaat. 

Hoe snel ontvang ik een bestelling?

We betalen Bpost voor 24-uurs service.We verzenden alle bestellingen op werkdagen tot 15:30 uur, zodat je het de volgende dag in huis hebt.* 

Gratis verzending in België en Nederland

Altijd gratis verzending mogelijk! Daarnaast kun je voor € 3,95 kiezen Bpost afhaallocatie of pakket-automaat. Buiten België en Nederland rekenen we wel een bijdrage in de verzendkosten, afhankelijk van het gewicht. De kosten zie je vóórdat je de bestelling plaatst. 

Liever niet thuis ontvangen, maar ophalen bij een Bpost afhaalpunt?

Als je kiest voor een Bpost afhaalpunt dan verzenden we je bestelling als anoniem pakket rechtstreeks naar de afhaallocatie of pakketautomaat van jouw keuze. Je kunt het vanaf de volgende dag afhalen wanneer het jou uit komt. De afhaallocatie weet niet dat wij de afzender zijn of wat er in je pakket zit. Bij het plaatsen van je bestelling kun je een afhaallocatie invullen bij de opmerkingen of je krijgt van ons een mail nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Vragen? Snel antwoord!

Stel je vraag via


Condooms worden verzonden in een stevige blanco envelop
Condooms worden discreet verzonden in stevige luchtkussen-envelop
Condooms per pakketpost

* Om je bestelling zo snel mogelijk bezorgd te krijgen betalen we Bpost een hoger verzendtarief voor Priority Service (voor jou is het gratis!) om de 24-uurs service van Bpost te gebruiken. Bpost geeft echter nooit garantie op de bezorgduur, we hopen op je begrip mocht er onverhoopt toch vertraging optreden.