• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Womanizer Starlet

€69,00
Levertijd Bestel vóór 15:00 uur (ma-vr), volgende dag bezorgd
Standaard verzending: Gratis, met pakketpost
Productbeschrijving

De Womanizer Starlet is de nieuwste versie van de Womanizer, welke makkelijk in je hand- of toilettas past. Deze Womanizer Starlet heeft precies dezelfde werking als de andere Womanizers. Deze clitoris stimulator beschikt over luchtdrukstimulatie. Hierdoor wordt de clitoris niet aangeraakt, en kan je tot de meest intense orgasmes komen. Ligt goed in de hand en het kapje loopt iets schuin af waardoor je ondanks het kleinere formaat (85 x 50 mm) hem makkelijk plaatst over de clitoris. Met deze kleine versie van de Womanizer lippenstift hoeft niemand te weten dat jij een stimulator in je (toilet)tas hebt. dus je neemt hem heel discreet overal mee naar toe. 

Vanwege de mooie, stijlvolle verpakking is het ook een fantastisch geschenk voor je geliefde of goede vriendin. Natuurlijk wordt deze In een neutrale doos op volledig discrete wijze en ANONIEM verzonden. 

Door het waterdichte design van de Womanizer 2GO kan je deze ook meenemen in bad of onder de douche voor een spannend avontuurtje. Je kan aan de hand van de drukknoppen op de Womanizer de snelheid van de pulsaties kiezen. In totaal zijn er 6 verschillende snelheden. 

De Womanizer is hét speeltje van de eeuw. Met orgasmegarantie! Erg verslavend en bijzonder geschikt voor een snel, heftig, clitoraal orgasme. Het concept van de womanizer is dat de clitoris zonder enige aanraking gestimuleerd wordt. Begin absoluut op de zachtste stand en laat de clitoris wennen aan dit hemelse gevoel.

Deze stimulator is voorzien van 4 verschillende stimulatie-standen, die te bedienen zijn met de + en –knoppen. 

Op de Womanizer Starlet zit, net als bij de andere varianten, een zuigmondje om de clitoris te stimuleren. Plaats het mondje over de clitoris en geniet van een heerlijke luchtdrukstimulatie. 

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Het waterproof speeltje na gebruik voorzichtig spoelen met een beetje water en zeep. Om te desinfecteren kan ook een Toy Cleaner gebruikt worden.