• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Womanizer Starlet Fuchsia

€69,00 €64,00
Deze verpakking wordt als pakketje verstuurd
Productbeschrijving

De Womanizer Starlet is de kleinste versie van de Womanizer, welke makkelijk in je hand- of toilettas past. Deze Womanizer Starlet heeft precies dezelfde werking als de andere Womanizers. Deze clitoris stimulator beschikt over luchtdrukstimulatie. Hierdoor wordt de clitoris niet aangeraakt, en kan je tot de meest intense orgasmes komen. Ligt goed in de hand en het kapje loopt iets schuin af waardoor je ondanks het kleinere formaat (85 x 50 mm) hem makkelijk plaatst over de clitoris. Met deze kleine versie van de Womanizer hoeft niemand te weten dat jij een stimulator in je (toilet)tas hebt. dus je neemt hem heel discreet overal mee naar toe. En omdat de Womanizer Starlet wat kleiner van formaat is, kan hij ook gemakkelijker met partner worden gebruikt.

De Starlet heeft 4 intensiteiten. De zachtste stand is niet zo zacht als bij de andere Womanizers en daarom geschikt voor vrouwen die houden van wat sterkere stimulatie van de clitoris.

Eigenschappen:

  • Makkelijke bediening door One Button Control
  • 4 Intensiteiten; verschillende stimulatie-standen die te bedienen zijn met de + en –knoppen. 
  • Waterafstotend IPX4 Standard
  • Stimulatiekapje (zuigmondje) is verwisselbaar
  • Opladen via Micro-USB
  • 30 Minuten Looptijd
  • Opladen: 30 Minuten

De Womanizer is hét speeltje van de eeuw. Met orgasmegarantie! Erg verslavend en bijzonder geschikt voor een snel, heftig, clitoraal orgasme. Het concept van de Womanizer is dat de clitoris zonder enige aanraking gestimuleerd wordt. Begin absoluut op de zachtste stand en laat de clitoris wennen aan dit hemelse gevoel.

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Het waterproof speeltje na gebruik voorzichtig spoelen met een beetje water en zeep. Om te desinfecteren kan ook een Toy Cleaner gebruikt worden.

De Womanizer wordt natuurlijk in een neutrale doos op volledig discrete wijze en ANONIEM met pakketpost verzonden.