• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Balance

Balance condooms zijn goedkope condooms, maar wel van de hoogste kwaliteit. 
Veel GGD's, SOA-Poliklinieken en jongerencentra verspreiden Balance condooms voor een lage prijs om Veilig Vrijen te stimuleren. 

Condoom maat kiezen? | Top 10 dunste condooms

Balance 100 stuks Balance 10 stuks 

Merken
Materiaal
Aroma / smaak
Maat (nominale breedte)
Omtrek
Kleur
Soort glijmiddel
Verpakking
Speciale eigenschappen
Dikte

Balance condooms kopen

Balance condooms worden gemaakt sinds 2008 en jaarlijks worden er meer dan een half miljoen Veel GGD's, SOA-Poliklinieken en jongerencentra verspreiden Balance condooms voor een lage prijs om Veilig Vrijen te stimuleren. Ook zijn Balance condooms vanwege de lage prijs populair in het professionele circuit en bij voorlichtingslessen op scholen. Naast condooms biedt Condoom-Anoniem ook de glijmiddelen en toy cleaner van Balance aan. 

Balance condooms zijn volgens de Europese wetgeving CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel voldoen daarmee aan alle Europese regelgeving rond de veiligheid van condooms. Daarnaast worden aanvullende keuringen uitgevoerd welke niet wettelijk verplicht zijn, maar waardoor Balance condooms ook gecertificeerd zijn door het strengere Engelse Kitemark. Bestel daarom voordelig, anoniem, snel en gemakkelijk jouw Balance condooms. Naast de condooms van Balance kun je bij Condoom-Anoniem ook terecht voor het beste aanbod van andere condoom merken zoals:
MySize Billy Boy EXS Condomi Pasante Wingman Durex Playboy Safe