• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Informatie over verzenden en retourneren:

 • Gratis verzending
 • Echt anoniem?
 • Hoe wordt het verpakt?
 • Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
 • Ik wil afhalen bij een Afhaalpunt
 • Retourbeleid

Gratis verzending

Om zo goedkoop mogelijk te zijn bieden we je altijd gratis verzending aan! 

Buiten België en Nederland moeten we wel verzendkosten rekenen. Voor extra bezorgservices zoals levering bij een Afhaallocatie of Track & Trace kunnen we wel een kleine bijdrage in de extra verzendkosten vragen. De keuzes en kosten zie je bij het plaatsen van je bestelling. 

Altijd anoniem. Niemand ziet wat je besteld hebt.

Geen bedrijfsnaam en geen logo's: niemand ziet dat de zending van Condoom-Anoniem komt en ook niet wat er in de zending zit. 

Anoniem condooms bestellen  anoniem pakketje

 

Hoe wordt het verpakt?

Afhankelijk van wat je bestelt gebruiken we stevige enveloppen met bubbeltjesfolie aan de binnenkant (ter bescherming en zodat je niet kunt voelen wat er in zit), of brievenbusdoosjes, of een doosje voor pakketpost. Altijd anoniem. Er staat nooit een bedrijfsnaam of logo op.

Bij de meeste producten staat de standaard verzendwijze vermeld (brievenbuspost of pakketpost).

 • Brievenbuspost (gratis! met Bpost non-prior) als je bestelling door de brievenbus past. Doosjes die niet passen vouwen we plat (zonder de condooms er uit te nemen). Handig: je hoeft dan niet thuis te zijn voor een pakketbezorger!
 • Pakketpost (gratis!) als je bestelling niet door de brievenbus past. Ook als er ten minste één product in je bestelling zit dat niet door de brievenbus past.
 • Pakketpost (€ 3,95) als je zelf kiest voor pakketpost met track&trace, en/of als je je bestelling niet thuis wilt ontvangen, maar liever ophaalt bij een Bpost afhaalpunt of pakketautomaat. 

 

Hoe snel ontvang ik een bestelling?

We verzenden post met Bpost. Indien je bestelling enkel producten bevat die door de brievenbus passen (de standaard verzendwijze staat bij elk product vermeld) dan gebruiken we Bpost non-prior brievenbuspost. Bpost bezorgt je bestelling dan binnen de drie werkdagen. 

Bevat je bestelling ten minste één product dat met pakketpost moet? Dan verzenden we je gehele bestelling gratis met Pakketpost. Pakketpost wordt doorgaans de volgende werkdag geleverd. Je kunt

We verzenden alle bestellingen op werkdagen tot 15:00 uur, dezelfde dag.
Meer informatie over Hoe snel ontvang ik mijn bestelling.

 

Liever niet thuis, maar ophalen bij een Bpost afhaalpunt?

Als je kiest voor een Bpost Afhaalpunt dan verzenden we je bestelling als traceerbaar en anoniem pakket rechtstreeks naar de afhaallocatie of pakketautomaat van jouw keuze. Je kunt het vanaf de volgende dag afhalen wanneer het jou uit komt (binnen 14 dagen!). De afhaallocatie weet niet dat wij de afzender zijn of wat er in je pakket zit. Bij het plaatsen van je bestelling kun je een afhaallocatie kiezen (afhaallocaties worden getoond op basis van de postcode die je hebt ingevoerd).

 

Retourbeleid

De wettelijke termijn voor retourneren is 14 dagen, maar wij doen niet moeilijk als je later besluit dat je iets terug wilt sturen. Meer informatie over retourneren. 

 

Vragen? Snel antwoord!

Stel je vraag via

 • e-mail ([email protected])
 • de chatbox
 • WhatsApp: +31 (0)6-1110 4004
 • Telefoon: 02 808 61 94 (9:00 - 21:00 uur)

* Om je bestelling zo snel mogelijk bezorgd te krijgen betalen we Bpost een hoger verzendtarief (voor jou als klant is het gratis!) om de 24-uurs service van Bpost te gebruiken. Bpost geeft echter nooit garantie op de bezorgduur, we hopen op je begrip mocht er onverhoopt toch vertraging optreden.