• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Alle prijzen zijn inclusief gratis standaard verzending en inclusief BTW.

Hoe je ook betaalt: op je bank-afschrift komt nooit onze bedrijfsnaam te staan en ook niet wat je hebt besteld, zodat anderen niet op je bank-afschrift kunnen zien dat je bij ons hebt besteld!

Dus ook op je bankafschrift zijn we anoniem!

Betaalmethoden:

Bancontact 

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode: Gebruik je internetbankieren bij één van de Belgische banken, dan kun je met Bancontact direct, eenvoudig en veilig afrekenen in de vertrouwde Internet-betaalomgeving van je eigen bank. Op je afschrift komt géén herkenbare informatie waar te zien is dat je bij Condoom-Anoniem hebt besteld. Je bestelling wordt direct verwerkt!

 


Paypal betalen

Met PayPal is je e-mailadres je rekeningnummer en kun je real-time wereldwijd online betalen. Meer weten over Betalen met PayPal? Je bestelling wordt direct verwerkt. 

 


creditcards Bpaid prepaid

Je kunt met diverse creditcards betalen, en ook met de Bpaid prepaid card die je kunt kopen bij Bpost. Op je afschrift komt géén herkenbare informatie waar te zien is dat je bij Condoom-Anoniem hebt besteld. Je bestelling wordt direct verwerkt!

 

 


PaySafeCard

Je kunt niet online betalen? Koop een Paysafecard bij een winkel bij jou in de buurt. Je betaalt in de winkel met contant geld of PIN en je ontvangt een bon met PIN-code. Daarmee kun je gemakkelijk je bestelling betalen in onze shop! Geen bankrekening of creditcard nodig!

 


Overschrijving overboeking

Kies Bank overboeking als je de betaling zelf wilt overmaken naar onze bankrekening. Ons rekeningnummer vind je in de bestelbevestiging die je per e-mail ontvangt. De verwerkingstijd is afhankelijk van de bank 1 tot 2 werkdagen. 

 


contant betalen

Contant betalen kan als je naar onze winkel in Veldhoven (Brabant, NL) komt, of door geld per post op te sturen. Kies bij het plaatsen van je bestelling voor 'Bankoverschrijving'. Vouw het geld in een papier waarop naam en adres en bij voorkeur het ordernummer zijn geschreven. Stuur bij liefst alleen biljetten. Voor het teveel betaalde bedrag wordt geen wisselgeld gestuurd, maar worden wel extra condooms bijgesloten in de bestelling. Indien je toch muntgeld stuurt, plak dit met plakband vast op het papier. Stuur het geheel in een goed gesloten en voldoende gefrankeerde envelop naar Safe Shops in België, neem voor het adres even contact met ons op.

Let op: het per post versturen van contant geld is voor eigen risico, totdat de betaling door ons is ontvangen.

 


betalen aan de bezorger

Betalen aan de bezorger is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Bpost rekent hier extra kosten voor welke we moeten doorberekenen. Remboursbestellingen worden enkel in behandeling genomen als er ook een telefoonnummer wordt opgegeven.