• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Womanizer - de ultieme stimulator

Womanizer is een seksspeeltje voor vrouwen dat door middel van een innovatieve techniek het mogelijk maakt om de clitoris zonder direct contact te stimuleren. Bekijk hieronder de diverse modellen.

Meer:  Alle speeltjes 

Merken
Aroma / smaak
Soort glijmiddel
Verpakking

Aangezien vrouwen beter tot een orgasme kunnen komen door middel van clitorale stimulatie is de Womanizer voor iedere vrouw geschikt voor masturbatie of tijdens het voorspel. Voorkom overstimulatie en overgevoeligheid! 

Feature W-InsideOut W-Starlet W-2GO W-40 W-500 W-Plus W-100
Contactless stimulation of the clitoris
Can trigger multiple orgasms
Intensity levels 12 4 6 8 12 12 5
Very quiet (42 dB)      
Rechargeable via USB Micro USB
Swappable attachments
XL attachment included    
With Swarovski elements          
100% waterproof Splash-proof  
Size 19,2 cm 8,5 cm 13 cm 16 cm 12,5 cm 21,5 cm 16 cm

De Womanizer is een unieke en revolutionare vinding op het gebied van toys. Het is géén vibrator voor inwendig gebruik, immers: vrijwel elke vrouw ervaart de meest intense orgasmes door stimulatie van de clitoris. De clitoris bevat zo'n 8000 zenuw-uiteinden en is daarmee uiterst gevoelig voor seksuele stimulatie. Echter, bij langdurige of te harde stimulatie van de clitoris kan overgevoeligheid optreden.

De Womanizer zorgt voor intense stimulatie zonder rechtstreeks contact. Het zachte mondje van de Womanizer plaats je over je clitoris. Zodra je de Womanizer inschakelt zuigt deze zachtjes aan de clitoris en afhankelijk van welk programma je kiest op jouw Womanizer, zorgen pulserende drukgolfjes voor de ultieme stimulatie waar je het meest van geniet!

De Womanizer is een hoogwaardige toy waar je jaren plezier van zult hebben. Ze zijn vervaardigd uit degelijke materialen en zien er prachtig uit. De Womanizers zijn oplaadbaar voor uren genot. De mondjes (opzetstukjes) zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en kun je vervangen wanneer je wilt. De Womanizer en het mondje is gemakkelijk te reinigen. 

Gratis cadeau bij jouw Womanizer

Bij elke Womanizer krijg je van ons gratis de nieuwe Durex Orgasm Intense gel cadeau! 

Laagste prijs garantie bij Condoom-Anoniem!

Vind je de Womanizer ergens goedkoper? Laat het ons weten en wij doen ons best om je een nóg beter aanbod te doen! Je kunt ons bereiken via telefoon, mail, WhatsApp (06-1110 4004) en via de Chatbox op onze website. Ook in de weekenden en avond-uren.