• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vibrator kopen

Eén van de meest populaire speeltjes is de vibrator; een seksspeeltje dat met een klein elektrisch motortje kan trillen. Deze trillingen worden gebruikt voor seksuele stimulatie bij de geslachtsdelen en andere gevoelige zones op het lichaam.

Merken
Aroma / smaak
Glijmiddel
Verpakking

De meeste vibrators hebben de vorm van een penis, maar er zijn ook vibrators met andere vormen. De meest gebruikte materialen zijn zacht siliconen of iets harder plastic. Een vibrator is een fijn speeltje omdat het voor zowel de man als de vrouw erg lekker kan zijn. Je kunt een vibrator bij jezelf gebruiken, maar ook bij elkaar.

Vibrator kopen

Er zijn heel veel soorten en vibrators. Om je te helpen een goede vibrator te kopen hebben we ons assortiment beperkt tot de meest populaire vibrators. Wil je een vibrator proberen, dan kun je bij Condoom-Anoniem al een goedkope vibrator bestellen voor minder dan 10 euro. Ideaal om eens te proberen!

Belangrijk is dat we je bestelling altijd in een anonieme verpakking zonder informatie erop versturen. Je ziet aan de zending niet dat het van ons komt (geen bedrijfsnaam, geen logo) en ook niet wat er in zit. Ook op je bank- of betaalafschrift zal geen herkenbare informatie staan over je betaling!

Vibrator gebruiken

Er zijn grote kleine vibrators, je kunt kiezen voor batterijen of een oplaadbare vibrator, één of meer snelheden, en er zijn zelfs vibrators met afstandsbediening!
Een vibrator is niet alleen voor in intieme plekjes, maar vooral ook voor rond intieme plekjes. Een vibrator is perfect om te bij jezelf te gebruiken wanneer jij zin hebt, maar onderschat niet hoe gevarieerd je een vibrator kunt gebruiken bij het voorspel met je partner. Niet alleen bij haar, maar zeker ook bij hem! Gebruik een trillend speeltje tijdens het voorspel om je partner op te winden en de spanning op te bouwen... denk aan een "route" over de rug, borst(en), tepels, buik, de binnenkant van de benen, tot uiteindelijk rond de ballen, penis of vagina. Gebruik een goed glijmiddel als extraatje en neem vooral de tijd om te ontdekken wat je lekker vindt bij jezelf, en watje partner doet rillen van genot! Lees ook onze tips: Hoe gebruik je een vibrator?

Vibrator schoonmaken

De meeste vibrators kun je prima reinigen met water en zachte zeep. We hebben ook toycleaner, speciaal bedoeld voor het schoonmaken van een vibrator of speeltje.

Filteren

  • Prijs
    tot
  • Merken
  • Aroma / smaak
  • Glijmiddel
  • Verpakking