Beppy Dry tampons (droog) (per stuk)

Beschikbaar: Op voorraad
2,49 €
  • Koop 4 voor 1,99 € per stuk en bespaar 25%
  • Koop 10 voor 1,83 € per stuk en bespaar 31%
  • Koop 20 voor 1,54 € per stuk en bespaar 42%
  • Koop 30 voor 1,25 € per stuk en bespaar 53%
Snel overzicht Beppy Dry tampons (droog) (per stuk)
Met Beppy Dry Tampons hoef je je geen zorgen te maken over seks tijdens de menstruatie. Ook sporten, zwemmen en de sauna zijn geen probleem met deze comfortabele inwendige tampon-sponsjes.

Gegevens

Beppy Dry tampons zijn gemaakt voor de vrouw die zich tijdens haar menstruatie vrij wil kunnen bewegen. Deze tampon zonder draadje wordt dieper in de vagina, tegen de baarmoedermond gedragen en zorgt er voor dat je tijdens de menstruatie zorgeloos kunt sporten, zwemmen, op reis gaat, geniet van de sauna of seks.

Een Beppy Dry tamponsponsje kun je maximaal 8 uur dragen. Goed aangebracht sluit het de baarmoedermond af en absorbeert het menstruatievocht en bloed zodat het niet in de vagina komt. Beppy Dry tampons zijn gemaakt van polyurethaan en vormen zich naar de vagina zodat het vrijwel altijd past.

Beppy Dry tampons hebben geen Lactagel en lusje (zoals Beppy Wet tampons). Daarom zijn de droge tampons wat voordeliger dan de tampons met Lactagel. Beppy Dry tampons worden daarom vooral aangeraden indien je ervaring hebt met Beppy tampons.

De Lactagel van de Beppy Wet bevat gezond natuurlijk melkzuur en ondersteunt het natuurlijke afweersysteem van de vagina. Let op: het is géén voorbehoedsmiddel. Meer informatie over Beppy Tampons en gebruiksaanwijzing.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN Nee