• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Durex Orgasm Intense condooms

1 / 2
€11,99

Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen:

Productbeschrijving

Houdbaarheidsdatum 2021-09

Durex Orgasm Intense condooms zijn speciaal ontworpen om haar een nog intensere ervaring te geven. 

Durex gebruikt daarvoor de nieuwe 'Desirex Gel' welke verkoelende en tintelende effecten afwisselt met een verwarmend gevoel. Deze stimulerende gel geeft samen met de ribbeltjes en nopjes een extra intens gevoel wat haar kan helpen om sneller en vaker een orgasme te krijgen. 

Durex Orgasm Intense condooms zijn gemaakt van transparant natuurlijk rubberlatex, zijn anatomisch gevormd en hebben een nominale breedte van 56mm.

  • Stimulerende Desirex Gel voor haar
  • Stimulerende ribbeltjes en nopjes
  • 'Pleasure-Fit' voorgevormd
  • Nominale breedte: 56mm
  • Transparant natuurlijk rubberlatex
  • Dermatoligisch getest

Wat je moet weten over het orgasme van de vrouw

De meeste vrouwen krijgen een orgasme vooral door stimulatie van de clitoris, bij veel vrouwen een bijzonder gevoelig plekje ter grootte van een erwt, dat buiten de vagina, tussen de schaamlippen ligt. Omdat daar de meeste zenuwuiteinden samenkomen speelt de clitoris bij de meeste vrouwen een grotere rol bij het bereiken van het orgasme dan enkel penetratie in de vagina. De zenuwen die naar de clitoris gaan hebben volgens onderzoek 'vertakkingen' die rond de vagina lopen, dus inwendige stimulatie met een gel als Desirex op een condoom kan wel een positieve bijdrage leveren, maar zal door verschillende mensen ook verschillend worden ervaren. (Meer over het orgasme van de vrouw op Wikipedia)
Fabrikanten maken daarom ook producten om de clitoris gevoeliger te maken en/of extra sensaties te geven. Hiervoor is Durex Orgams Intense Gel het meest recente product van Durex, maar ook het chique flesje Durex Play O bevat een gel die voor extra gevoeligheid en stimulatie zorgt. Andere succesvolle en gewaardeerde producten met hetzelfde effect zijn o.a. de Mona Lisa Smile Clitoris Stimulation Gel en BodyGliss Orgazm Gel.