AANBIEDING Durex Play Massage 2 in 1 en Durex Play Aardbei glijmiddel 100ml

Beschikbaar: Op voorraad
Normale prijs 29,90 € Speciale prijs 24,95 €
Snel overzicht AANBIEDING Durex Play Massage 2 in 1 en Durex Play Aardbei glijmiddel 100ml

Durex Play Massage 2 in 1 (200ml) en de smaakvolle Durex Play Strawberry in grote flacon van 100ml: de meest populaire Durex Pleasure Gels nu extra voordelig!

Gegevens

Combinatieaanbieding: de sensuele Durex Play Massage 2 in 1 en de smaakvolle Durex Play Strawberry, beide glijmiddelen tijdelijk samen zeer aantrekkelijk geprijsd!

Durex Play Massage 2 in 1 Gel is een uniek produkt dat speciaal is ontwikkeld voor een intieme massage én voor gebruik als glijmiddel. Het is een verrijking voor het voorspel en heerlijk om te gebruiken voor de intieme zones van je lichaam, óók als je een vibrator of stimulator gebruikt. Durex Play Massage 2 in 1 is ook nog verzorgend omdat het Aloë Vera bevat. In handige knijpflacon van 200ml.

Durex Play Strawberry glijmiddel smaakt zoet en fruitig naar aardbeien en voelt heerlijk zacht aan. In extra grote pompflacon van 100ml (normaal 50ml). 

Breng deze glijmiddelen aan op je intieme zones of bij je partner. Het is bevat geen suiker of alcohol, dus je kunt het gebruiken zo vaak en waar je maar wil!

Voor beide glijmiddelen geldt:

  • Niet vet of plakkerig of kleverig
  • Veilig te gebruiken met speeltjes en condooms
  • Geschikt voor vaginale, orale en anale seks
  • Parabeenvrij

Meer informatie

Meer informatie
EAN Nee
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Durex
Verpakking Pompflacon
Inhoud 300ml
Extra stimulatie Assortiment
Glijmiddelbasis Waterbasis
Smaak / Aroma Assortiment