Flower Power Massage Olie Teasing

Beschikbaar: Niet op voorraad
12,99 €
Snel overzicht Flower Power Massage Olie Teasing

Teasing - Plagen: met de kruidige zoete aroma's van Vanille, Chili en Ylang Ylang. Inspireert het verlangen om nieuwe spelletjes te proberen. Verrijkt met huidverzorgende ingrediënten voor een heerlijk ontspannende massage.

Gegevens

Swede Flower Power Massage Oil uit Zweden bevat vijf varianten in haar Aromatherapie lijn. Teasing Massage Oil is de massageolie met aroma's voor een speelse stemming:

  • Vanille: geeft een lichtzoete aroma welke helpt tegen nervositeit.
  • Chili-olie: stimuleert doorbloeding en ondersteunt bij mentale en lichamelijke vermoeidheid, ook toegepast in sportmassage-olie.
  • Ylang Ylang: werkt ontspannend, zinnenprikkelend en stimulerend. In aromatherapie wordt het o.a. toegepast bij verminderde geslachtdrift. Ook wordt deze  olie vanwege de geur veel toegepast in de parfumerie, o.a. in Chanel 5.

De basis van Swede's Massage Olie's bestaat uit een professionele formule van Jojoba-olie, Hennepzaad-olie en Macadamia-noten. Aloë Vera en vitamine E zorgen voor de huidverzorgende eigenschappen, en dankzij pure silicone heeft de massageolie een langdurige werking en voelt het zijdezacht aan op de huid.

  • De vloeistof bevat oliën. Dit kan latex condooms en toys aantasten. Pas dus goed op dat het hiermee niet in aanraking komt, ook niet via de handen.

Meer informatie

Meer informatie
EAN Nee
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Swede
Verpakking Flacon/Fles
Inhoud 150ml
Extra stimulatie Aroma
Glijmiddelbasis Natuurlijke Oliën
Smaak / Aroma Melange