• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
€9,95
Deze verpakking past door de brievenbus
Productbeschrijving

Gillette Fusion5 Scheerapparaat

Gillette Fusion5 Scheersysteem voor mannen heeft 5 anti-frictiemesjes voor een scheerbeurt die je nauwelijks voelt. De precisietrimmer op de achterkant is geweldig om je gezichtshaar te stylen en voor een nauwkeurige afwerking van moeilijk bereikbare zones (neus en bakkebaarden).

De beschermende strip vervaagt als het mesje niet meer de optimale scheerkwaliteit biedt. Met één navulmesje kun je je een maand lang scheren. Alle Fusion5 navulmesjes passen op het Fusion5 Scheersysteem voor mannen. Gillette Fusion5 scheersystemen, vroeger Fusion genoemd.

Let op: De oude Gillette Fusion scheermesjes met een blauwe Comfort Guard, zijn bij de Fusion5 vervangen voor de kleur oranje. De kwaliteit van de mesjes is uiteraard hetzelfde en al de varianten Fusion scheermesjes passen ook op alle Fusion houders.

Gillette Fusion5 in één oogopslag:

 • Het comfort van vijf mesjes en de precisie van één
  De Gillette Fusion5 heeft vijf mesjes die dichter bij elkaar staan* voor ongeëvenaard comfort. Dit scheersysteem biedt verschillende functies voor topprestaties.
  *vs. Mach3
 • Vijf mesjes scheren dichter op de huid dan één
  Vijf mesjes scheren niet alleen dichter op de huid dan één mesje, de Gillette Fusion5 technologie heeft bovendien vijf mesjes die dichter bij elkaar staan voor dichter op de huid en comfortabeler scheren dan met de Mach3. Gillette Fusion5 is een geavanceerd scheersysteem met een vijfbladig scheertechnologie-oppervlak, een Precisietrimmer en een Flexibele Comfort Guard.
 • Lubrastrip voor beter glijden
  De Lubrastrip bovenaan het scheerapparaat zorgt voor een soepelere scheerervaring door wateroplosbare glijmiddelen op de huid aan te brengen voor beter glijden en meer comfort. De strip wordt wit als je scheerervaring niet meer optimaal is.
 • Precisietrimmer voor lastige plekjes
  Met het enkelvoudige mesje dat in de achterkant van de cartridge is ingebouwd kun je lastige plekjes zoals bakkebaarden en onder de neus scheren.
 • Microribbels maken een groot verschil
  De huidbescherming op de mesjes bestaat uit zachte microribbels die aan de mesjes voorafgaan en die helpen om de huid strak te trekken voordat het eerste mesje de eerste haar afsnijdt, zodat je comfortabel en dicht op de huid kunt scheren.
 • Een ergonomisch handvat voor meer houvast
  Het handvat van de Fusion5 is opnieuw ontworpen ten opzichte van de Mach3 voor meer controle onder natte omstandigheden.

Nog even dit! Zowel voor de hygiëne als voor het resultaat is het geen goed idee dat partner jouw scheermesje gebruikt. Vrouwen hebben een veel groter te scheren oppervlak en mogelijk merk je na slechts een paar scheerbeurten dat je mesjes behoorlijk botter zijn geworden; waardoor de kans op wondjes en sneetjes groter wordt.