Swede Massagekaars Senze Soothing

Beschikbaar: Op voorraad
15,99 €
Snel overzicht Swede Massagekaars Senze Soothing

Soothing - Kalmerend: de verfrissende en rustgevede aroma's van Mint, Rozen en Sinaasappel zorgen voor een ontspannen en vredige sfeer. De warme massage-olie die ontstaat bij het branden van de geurige massagekaars is perfect voor een liefdevolle massage...

Gegevens

De Senze Massagekaars uit Zweden biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Soothing is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's:

  • Mint: verfrissende mentholhoudende etherische oliën, worden in aroma-therapieën gebruikt bij o.a. hoofdpijn, migraine en zenuwpijn.
  • Rozen: bekend als de bloem van de liefde. De uit rozen gewonnen olie geeft psychische energie en schept een harmonische en vredige sfeer.
  • Sinaasappel: geeft een zonnige frisse geur. Je hersenen maken serotonine aan, wat zorgt voor een vrolijk en rustgevend gevoel.

 

Gebruiksaanwijzing:

Nadat je de kaars aansteekt vult de ruimte zich met de heerlijke aroma's. Na 15-20 minuten kun je de kaars doven en zijn de ingrediënten van natuurlijke was, boters, oliën en kruidenextracten gesmolten tot een heerlijke warme massage-olie. De slimme vorm van de kaars zorgen dat je de warme vloeistof gemakkelijk op de huid van je partner kunt druppelen, zonder de kostbare druppels te morsen. Neem dan de tijd voor een heerlijke massage.

  • - De Swede Senze kaars heeft een brandtijd tot 36 uur.
  • - De vloeistof bevat oliën. Dit kan latex condooms en toys aantasten. Pas dus goed op dat het hiermee niet in aanraking komt, ook niet via de handen.
  • - Doof een brandende kaars als je niet in de kamer bent.
  • - Doof de kaars altijd voordat je de vloeistof op de huid druppelt.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 7350028783205
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Swede
Verpakking Kaars
Inhoud 150ml - tot 36 uur brandtijd
Extra stimulatie Aroma
Glijmiddelbasis Diverse
Smaak / Aroma Melange