• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Condoom Anoniem Masturbator To-Go - vibrerend

€22,95
Deze verpakking wordt als pakketje verstuurd
Productbeschrijving

De xXx To-Go is een krachtige masturbator. Geniet van een intense stimulatie en een onvergetelijk hoogtepunt met deze vibrerende masturbator. De penetreerbare sleeve is gevormd naar een realistisch vagina in een blanke huidkleur.

Het zachte, flexibele materiaal nodigt je uit voor wat plezier. Eenmaal door de vagina-gevormde opening voel je de stimulerende textuur van de tunnel kun je genieten tot en met een geweldig hoogtepunt. Verhoog deze sensationele ervaring door de zwarte vibrerende bullet in de daarvoor bestemde ruimte in de masturbator te steken. Door middel van 10 verschillende vibraties kun je met de niet-draadloze afstandbediening extra stimulatie creëren. |Probeer dit maar eens te weerstaan!

De masturbator kun je voor gebruik makkelijk op lichaamstemperatuur brengen met behulp van warm water.  

Na gebruik van de masturbator maak je deze goed schoon met water en toycleaner of een milde antibacteriële zeep. Gebruik de masturbator in combinatie met een glijmiddel op waterbasis voor nog meer comfort en stimulatie.

Deze masturbator is waterproof dus ook te gebruiken onder de douche. De lengte is 10,5 cm, de doorsnee flexibel en het is gemaakt van TPR.

De vibrerende bullet (5,2 cm, Ø 2,5 cm) werkt op 3x AAA batterijen (niet inbegrepen).

Gratis en discreet bezorgd met pakketpost, dus niemand ziet wat je hebt besteld!