Wat is de Durex Pleasure Ring?

Durex Pleasure Ring

Wat is de Durex Pleasure Ring?

De Durex Pleasure is een ring die gemaakt is van een zacht en elastisch zacht materiaal dat je behoorlijk ver uit kunt rekken. Eigenlijk is de Pleasure Ring een "cockring". Cockringen zijn al veel langer verkrijgbaar in allerlei soorten materialen, zoals van leer, rubber en metaal.

De Durex Pleasure Ring zorgt voor nog intenser genot voor beiden! De stevige maar zachte ring van rekbaar materiaal plaatst de man aan de basis van de penis (dus om te penis, tegen de buik, met of zonder condoom). Dit zorgt voor een hardere en langere erectie. De Pleasure Ring is de nieuwste toevoeging in de lijn van succesvolle Durex speeltjes.

Meer spannende en opwindende nachten beleven? Misschien is de Pleasure Ring wel iets voor jullie! Wij verzamelen de video's en extra info voor je! 

Hoe werkt de Durex Pleasure Ring?

De ring wordt om de penis in erectie aangebracht, tegen de buik aan. Een erectie ontstaat omdat er meer bloed in de zwellichamen (speciaal weefsel in de penis) stroomt als de man opgewonden raakt. Hierdoor wordt de penis stijf en harder. Een cockring zoals de Durex Pleasure Ring zorgt er voor dat er meer bloed in de penis komt én blijft. Hierdoor krijg je een hardere erectie die langer blijft. Zo geniet je beiden langer én intenser van een vrijpartij!

 

Durex Pleasure Ring commercial 2016

 

Gebruiksaanwijzing Durex Pleasure Ring

In de verpakking vind je natuurlijk een gebruiksaanwijzing. De belanrgijkste informatie geven we je hier.

De Durex Pleasure Ring

  • - is speciaal ontworpen om de maximale stijfheid langer te behouden
  • - helpt om het plezier en genot voor beiden te vergroten
  • - is superrekbaar en zacht

De nieuwe Durex Pleasure Ring is ontworpen om je te helpen langer een stevige erectie te houden en om het genot voor beiden intenster te maken. 
De ring kan meerdere malen worden gebruikt (volgens de bijsluiter maximaal 6 keer). Gebruik de ring niet langer dan 30 minuten per keer. Verwijder de ring onmiddellijk als het gebruik ervan pijnlijk is. 

Hoe te gebruiken
De Durex Pleasure Ring kan met of zonder een condoom gebruikt worden. Gebruik het product samen met Durex Pleasure Gels voor een nog meer plezierige ervaring. 

Stap 1
Als je een condoom gebruikt, doe het condoom dan eerst om. Zorg ervoor dat je het condoom niet beschadigt wanneer je de ring om doet.

Stap 2
Neem de Pleasure Ring uit de verpakking, rek deze uit en plaats de ring voorzichtig om de basis van de stijve penis.

Stap 3
Om de ring van de penis te verwijderen, rek je de ring uit en trek je deze voorzichtig omhoog. Gebruik de ring niet langer dan 30 minuten per keer. Verwijder de ring onmiddellijk als het gebruik ervan pijnlijk is.

Stap 4
Reinig de ring na gebruik met milde zeep en warm water. Met warm water afspoelen en droog deppen met een niiet-pluizende (hand)doek. In de originele verpakking bewaren. Gebruik geen schoonmaakmiddelen die alcohol, oplosmiddelen op petroleumbasis of aceton bevatten.  

Stap 5
Wacht minstens 60 minuten voor een volgend gebruik. Gooi de ring weg na 6 keer gebruik (geeft Durex aan in de bijsluiter, maar indien de ring geen beschadigingen of scheurtjes vertoont, lijkt het ons niet nodig).

Het product is uitsluitend bedoeld voor volwassenen. Het is geen voorbehoedsmiddel. Het is geen elektrisch apparaat en er zijn batterijen nodig voor gebruik.

Waarschuwingen:

  • - Beperk het gebruik van de Durex Pleasure Ring tot maximaal 30 minuten per keer.
  • - Wacht minstens 60 minuten voor een volgend gebruik.
  • - De ring kan kneuzingen of scheuren van de bloedvaten in de penis veroorzaken.
  • - Gebruik de Pleasure Ring niet onder invloed van alcohol of drugs, omdat dit het inschattingsvermogen van de gebruiker negatief kan beïnvloeden en het risico van letsel aan de penis kan vergroten.
  • - Langdurig gebruik (d.w.z. zonder tussentijds verwijderen) kan leiden tot permanent letsel aan de penis. Ga niet slapen met de ring om.

Onjuist gebruik van een penisring kan leiden tot bloeduitstortingen, pijnlijk letsel of permanente schade aan de penis.  

We testen een nieuwe website. Ondervind je problemen? Chat met ons of bel ons. We belonen je feedback!